ROOM21:sta kuulin ystävältäni. Kyse on perheyrityksenä aloittaneesta ruotsalaisesta verkkokaupasta. Sen perustivat Helén ja Gustaf Rudholm vuonna 2006 Boråsissa. Tämän vuoden helmikuussa yrityksestä tuli osa CDON Group -konsernia, johon kuuluu mm. verkkokaupat CDON.COM, Nelly.com ja Heppo. CDON.COM on pohjoismaissa verkkokauppa-alalla johtavassa asemassa.

ROOM21 myy kalusteita ja kodinsisustustuotteita ja on yksi Ruotsin johtavista verkkokaupoista. Päätoimisto, varasto ja myymälä sijaitsevat tosiaan Boråsissa.

"Toimintaidea on myydä korkealaatuisia kalusteita sekä sisustustuotteita yksityisihmisille ja yrityksille. Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta laatua, henkilökohtaista palvelua ja neuvoja. Tuotteitamme voi ostaa sekä verkkokaupastamme että Boråsin myymälästämme."

ROOM21.fi:ssä on tarjolla yli 80 tuotemerkkiä, mukana kaikenlaista klassikosta nykypäivän designiin. Valikoimassa mm. Kartellia, Design House Stockholmia, Alessia, Arabiaa, Cult Designia, Gant Homea, Iittalaa, Muutoa ja Tivoli Audiota. Lisäksi monia muita merkkejä.

Olen tietenkin kahlannut verkkokaupan läpi useaan kertaan enkä voinut välttyä himotuksilta. Alla muutamia suosikkejani:

blockvalaisin.jpg
Block-valaisin, Design House Stockholm

changemusta.jpg
Change, Cult Design

dunetarjotinkartell.jpg
Dune tarjotin kirkas, Kartell

kubalustakahdellecultdesign.jpg
Kub alusta kahdelle, Cult Design

kubdesigncultdesigndiskmedel.jpg
Kub Disk, Cult Design

kubvaasicultdesign.jpg
Kub vaasi 15 yksiosainen, Cult Design

tivoliaudiomodelonehopeawhite.jpg
Model One, Tivoli Audio

ROOM21:ssa voi maksaa Visalla, Mastercardilla, suoramaksulla, postiennakolla ja Klarnan kautta laskulla tai tilimaksulla. Nyt on myös kampanja, missä voit maksaa ostoksesi vasta helmikuussa 0 % korolla. Tämän lisäksi joululahjoille on pidennetty palautusaika 8. tammikuuta 2012 asti. Kaikkiin tuotteisiin kuuluu ilmainen toimitus. Eikä siinä vielä kaikki! ROOM21:lla on hintatakuu.

"ROOM21 on hintatakuu koko valikoimaan. Hintatakuu tarkoittaa, että tarkistamme säännöllisesti kilpailijoiden hintoja, jotta hintamme eivät koskaan ole korkeammat kuin kilpailijoidemme. Jos ostat tuotteen ROOM21:stä ja vastoin odotusta löydät saman tuotteen halvemmalla jostakin muualta, maksamme ilman muuta takaisin erotuksen."

Hintatakuun ehdot voit käydä tarkastamassa täältä.Vielä ehtii jouluostoksille!!! Ja ostakaa munkin puolesta, ostolakko jatkuu. ;D


[Tämä ei ole maksettu mainos]