Ensimmäisen toivepostauksen vuoro! :) Toive tuli Sadulta jo aikoja sitten, mutta tuolla takaraivossa se on kellunut koko ajan. Täältä pesee siis!

picture+001.jpg


Rakastan kultaisia koruja, eritoten sormuksia. Itselläni on nyt vain neljä sormusta tällä hetkellä ja lisää ostaisin, jos vain olisi rahaa. Pidän siroista kultaisista sormuksista, joissa on yksi tai useampi pieni timantti.

Koruja.jpg


Ranteessani kulkee matkassa lähes poikkeuksetta muutama vuosi sitten joululahjaksi saatu Nomination palarannekoru. Korun mukana tuli kukka-pala. Ostan/saan koruuni kultaisilla yksityiskohdilla varustettuja paloja. Kaksi palaa olen ostanut itse, loput olen saanut joulu- ja synttärilahjoiksi. <3

Lisäksi nykyään Nominationin kultaisia yksityiskohtia on korostamassa kullan värinen "timantti"rannekoru. Koru on rihkamaa, mutta näyttää päälle päin ihan tarpeeksi aidolta ja pidänkin sitä luomassa "yhteyttä" sormusten ja Nominationin välille. Eihän sen tarvitse olla aito ja merkkitavaraa, jos se muuten on toooooosi kaunis?! ;)

Koruja-1.jpg


Joitain pienia poikkeustilanteita lukuunottamatta kaulassani on aina kultainen ketju, jossa roikkuu kolme riipusta. Kaikki (muistaakseni) ovat lahjaksi saatuja ja siksi erittäin tärkeitä. On horoskooppimerkkini kalat, sydän ja perhonen. Kolmesta riipuksesta huolimatta koru näyttää sirolta. Siihen voisi joskus vielä laittaa jonkun riipuksen lisää ilman, että se näyttäisi pahalta.

picture+032.jpg

Satunnaisesti saatan laittaa ranteeseen joitain muitakin koruja (en toki edellä mainittujen kanssa samaan aikaan). Useimmiten kuitenkin ranteessa, sormissa ja kaulassa ovat nuo mainitsemani, ne kuitenkin kokonaisuudessaan sopivat melkein kaiken kanssa. Korvissani on myös kultaiset korvakorut - kolibrit - mutta toinen kolibri koki karmean kohtalon ja hävisi jonnekin. Näin ollen toisessa korvassa on vain "rippeet" jäljellä ja se vasta onkin tyhmän näköistä. Ei vaan ole nyt korvaavia koruja, joten tällä on mentävä. Lisäksi olen todella ronkeli korvisten ja niiden kiinnitysmekanismien suhteen, joten etsintäprojekti voi olla pitkäkin. Maybe someday... :)