No nyt iski himo. Pakko saada, ihan must! Selailin viimeisten joululahjahankintojen toivossa Ostotaivasta. Kattelin piruuttani pyykinpesukoneita, omanihan on jo ainakin 10 vuotta vanha kapistus. Pesee ihan hyvin vielä, välillä kuuluu kummallisia ääniä ja olenkin miettinyt, koska kone irtisanoo yhteistyösopimuksemme. Nykyajan kodinkoneethan ovat heikompaa laatua kuin ennen vanhaan. Näinpä aina välillä on käynyt mielessä, mistä ja minkälaisen vempaimen hankkisin tilalle, kun vanha hajoaa. Meillä kun ei ole edes taloyhtiössä pyykkitupaa.

Olen myös haaveillut kuivausrummusta. Pyykinkuivausteline vie tilaa ja pyykin kuivumaan ripustaminen tuntuu välillä ylitsepääsemättömältä vaivalta. Tahtoisin pesun ja kuivauksen hoitaa yhdellä hommalla ja sitten vaan viikkailla puhtaat, kuivat ja pehmoiset pyykit kaappiin. Omnomnomnom... puhtaat ja PEHMOISET pyyhkeetkin saisi koneessa kuivaamalla. <3 Siirryin Ostostaivaan kodinkonevalikossa alemmaksi ja mitä silmäni havaitsivatkaan; kuivaavat pesukoneet! Siinä on ratkaisu pulmaani, ihan varmasti hankin semmoisen. Tulevaisuuteni on pelastettu, ei tarvitse jatkossa olla ilman "kuivausrumpua" eikä edes harkita pikkuiseen ankeaan kylppäriini massiivista pesutornia. Me likey! :)

1283288037.jpg
Candy GO W496D kuivaava pesukone


(kuva: ostostaivas.com)