Sain ihania ja käytännöllisiä joululahjoja. Olen oikein tyytyväinen. Jopa äitini, joka ei millään olen meinannut ymmärtää uutta sisustusmakuani, osasi ostaa myös sisustuksellisia lahjoja ja teki nappiosumia. :)

picture+120.jpg

picture+121.jpg

Punainen Housen kaitaliina pääsi heti paketista päästyään joulupöytäämme. Liina on yksinkertainen neutraalilla pitsillä ja valkoisilla sydämillä liinan päissä. Ensimmäinen ikioma joululiinani. Aiemmin mulla on ollut joitain liinoja, joita kotoa muuttaessani kaappasin mukaani.

picture+118.jpg

picture+119.jpg

Sain myös mustan Housen patalapun. Mukavan simppeli, mutta nätti. Kuva ei anna pätkääkään oikeutta patalapulle, mutta onneksi se on vain patalappu. :D Löytyisköhän tuota samaa sarjaa myös patakintaita...? Voisi piipahtaa jossain vaiheessa PrismassaHousehan on S-ketjun oma merkki, jolla on tuotteita laidasta laitaan, myös vaatteita.

picture+142.jpg

Esittelin taannoin täällä valkoiset ja mustat ruudulliset Housen keittiöpyyhkeet ja leipä/hedelmäpussukan. Äiti oli ollut fiksu ja osti samaan sarjaan kuuluvat kangastabletit. Kaksi valkoista ja kaksi mustaa. Hyvä ostos, sellaisia mulla ei ollutkaan vielä ja olisin voinut hyvin ostaa moiset ihan itsekin. Nyt on taas roppakaupalla tuotteita Houselta, mutta ei se mitään. Hyvä merkki!

picture+138.jpg

Olin lukenut arvosteluja Herbinan tuuheuttavasta kuivashampoosta ja meinasinkin jo ostaa moisen Prismasta. Onneksi en ostanut, sillä toiveitani oli kuulta ja yhdestä paketista kuoriutuikin TRESemmén kuivashampoo. Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan. :)

picture+140.jpg

Tämä ei selittelyjä kaipaa: Gillette Venus Embrace

picture+136.jpg

picture+137.jpg

Sitten lahja, jonka paketista löydettyäni hämmennyin täysin ja olin saada slaagin. Äiti kun ei tosiaan ole ollut onnellinen joutuessaan kuuntelemaan mun ainaisia sisustusjuttuja mustista ja valkoisista jutuista. Sain aivan täydellisen joulupallon. Musta, iso ja koristeltu "timanteilla", Stockmannilta. Tiedättehän sen ihanan joulukoristevalikoiman? Ah ja nam! Vielä pari päivää nautiskelen pallostani ja sitten käärin sen hellävaraisesti silkkipaperiin ja laatikkoon odottamaan ensi joulua. Ihan pakko käydä joulun jälkeen kurkkimassa, jos Stockalta löytyisi ihania ale-koristeita. :D Ja on mulla toinenkin hankintasuunnitelma Stockalta heti joulun jälkeen. ;)

picture+141.jpg

Rakkaalta ystävältäni sain PartyLiten tuoksutuikkuja.

Copy+of+picture+157.jpg

picture+156.jpg

Siskoltani sain myös aivan super ihania lahjoja! One With Nature -merkkinen saippua Sitruunaverbenan tuoksuisena. Sitruunaverbena sattuu olemaan yksi lemppariyrteistäni. Olen monesti laittanut sitä tuoreena vihreään teehen. Plussaa saippuassa on se, että sitä ei ole testattu eläimillä. :)

Lisäksi sain hurjan ison kasan meikkejä, kuten yllä olevasta kuvasta näkyy. :) Muun muassa huulikiiltoja, luomivärejä, sivellin, huultenrajauskynä, eyelineria ja kaksi ripsariakin. Superia!

picture+158.jpg

Siskontytöltä sain jumalaisen ihanat ja lämpimät villasekoitesukat. En malta odottaa, että saan sujauttaa ne jalkoihini lämmittämään. Katsokaa nyt, miten ihanasti ne on solmittu yhteen valkoisella rusetilla! <3 Nämä toimivat nyt lahjaksi toivomieni valkoisten villasukkien tilalla mitä mainioimmin. :)

Lahjat olivat tänä vuonna käytännöllisiä, ehkä jopa käytännöllisempiä kuin koskaan. Kiitos niistä ja iso kiitos myös siitä, että rakas naapurini sai vielä palata aaton sairaalareissulta kotiinsa. <3 En olisi enää muuta voinut toivoakaan. 


Olen lisäksi aivan super utelias kuulemaan, mitä te muut olette saaneet lahjaksi?!!! :)