picture+115.jpg

picture+112.jpg

Yllä olevassa kuvassa olevat kynttilät ja niihin nojaava joulukortti ovat "Toivon kynttilä" naapurilleni, joka on vakavasti sairas ja joutui tänään sairaalaan. Pelättiin, että hän ei enää palaa ja päivä on ollut meille naapureille kaiken ilon ja tunnelmallisuuden lisäksi hyvin raskas. Nyt loppuillasta kuulin naapurin oven käyvän ja luojan kiitos naapuri palasi kotiin. Näin siis joulun pieni ihmekin tapahtui. Olemme kaikki hyvin kiitollisia. <3

picture+123.jpg

picture+124.jpg

picture+113.jpg

picture+143.jpg

Lasimaljassa valosarjan kanssa on nyt siis myös punaiset joulupalloni, joista lähempi kuvakin. Vaikka ovatkin punaiset, ovat tosi yksinkertaisen kauniit. Kuten sanoin, hieman pitsiset ja kevyesti bling blingiä. Tykkään!

picture+129.jpg

picture+132.jpg

En ole vielä saanut kerättyä uutta astiastoa kokonaan, joten jouduin käyttämään kattauksessa Sara la Fountainin Marrakesh-astiastoa. Ruokalautasten alla on vähän saman tyyppiset katelautaset, muistaakseni joku Morocco-sarja. Kiinnostuneille voin joskus tarpeen vaatiessa vielä tarkastaa. Valkoinen kulho, jossa on suklaakonvehdit, on uutta astiastoani; Housen Kombi-sarjaa. Vielä puuttuu leipä- ja ruokalautaset.

picture+125.jpg

Joululahjapostaus tulee huomenna! :)

picture+122.jpg

picture+109.jpg


Aatto oli rauhallinen ja rentouttava - negatiivisesta sävystään huolimatta - ja nautimme äitini kanssa makoisan kalapainotteisen jouluaterian. Graavi- ja loimulohi vaan ovat niiiiiiin hyviä! Niin, ja Julmust oli sitten kuitenkin hyvää vaikka sitä hieman jännäsinkin.

Kuinka teidän aattonne sujui ja napsitteko tunnelmakuvia vai menikö aika läheisten kanssa joulusta ja yhdessäolosta nauttien kamerat nurkkaan unohtuneena? ;) Itse olin kamerassa (iki-ihana HTC Desire -puhelimeni) kiinni, mutta se johtui osittain myös siitä, että ensimmäistä kertaa koskaan sain järjestää joulun kotonani. Kaikkina muina vuosina olen viettänyt joulun vanhempieni luona. Oli mielenkiintoista rakentaa joulu omaan kotiin. <3 :)