Siis voi kääk, mun Sensain 38*C ripsari alkaa olla jo aika lähellä loppuaan. Nyt pitäisi löytää uusi jostain. Ostaako vanha kunnon 38 vai kokeillako jotain uutta?

images?q=tbn:ANd9GcRMpMz8NqIJZbfEr_WMp1M
[kuva stockmann.com]
Sensai on sopinut herkille silmilleni ja ehdottomasti paras ominaisuus on silmämeikin kestävyys. Väri käyttäytyy kuin vedenkestäväkin, mutta peseytyy pelkästään tarpeeksi lämpimällä vedellä eikä silmiä tarvitse rasittaa vielä silmämeikinpoistoaineella.

Uuden ripsarin pitäisi siis olla "vedenkestävä" , sopiva herkkäsilmäiselle ja mielellään hyvin levittyvä eikä paakkuuntuva. Kicksistä ostin kesällä Fiber Wigin ja rakastin sen todellakin pidentäviä kuituja, mutta sitä käyttäessä tuntui, kun silmissä olisi ollut hiekkaa. Niinpä Fiber Wig lähti uuteen kotiin, sniisk.

Vinkkejä pliiiiiis, nyt on tosi kyseessä!! :)