Tänä vuonna tein jotain erilaista. En ostakaan joulukortteja tuttuun tapaan Tiimarista, vaan päätin hankkia kortit ihan ajatuksella ja tunteella.

10-kpl-lajitelma.jpg

20-KPL-JOULUKORTTEJA.JPG


Yllä olevissa korteissa on tunnelmaa ihan eri tavalla, kuin Tiimarin tusinakorteissa. Ovathan nekin hauskoja, ei siinä mitään. Omaa sydäntäni kuitenkin lämmittää enemmän, että saan lähettää elämäni tärkeille ihmisille kortteja, jotka on tunteella ja taidolla taiteiltu.

Tunnustan, että korttien taiteilija kuuluu sukuun, mutta se on itselleni vain bonusta. Taitelijan eli Tarja Sennen töihin voi käydä tutustumassa TÄÄLLÄ. Tarjan joulukorteista saa levittää tietoa eteenpäin niin halutessaan, mutta pakko ei tietenkään ole. :) En hyödy tästä mainostamisesta mitään. Päätin vinkata ihanista korteista ja muista Tarjan töistä ihan vain siksi, että itselleni tuli kovin lämmin ja ihana fiilis, kun tein tilauksen. Millään en malttaisi odottaa kortteja, että pääsee kirjoittelemaan ja tunnelmoimaan. <3