Oooohhoijakkaaaaaa! Tänään tuli kuluneeksi kaksi viikkoa leikkauksesta ja vihdoinkin uskaltauduin lähtemään parin viikon tauon jälkeen kurssille stadiin. Jotenki niin nautinnollista kävellä keskustassa ja katsoa ihmisvilinää ja syksyisiä asuja ja asusteita.

Lounas nautittiin Laivurinkadun Primulassa ja valitsin kevyemmäksi lounaaksi inkivääri-porkkanasosekeiton. Se olisikin ollut kevyttä ja omatunto voisi olla puhdas, ellen olisi nauttinut samalla useampaa viipaletta tuorettä hiivaleipää. ;)

primula.png
kuva ravintolaprimula.fi

Kurssin jälkeen suuntasin pitkästä aikaa Stockmannille. Käytiin äidin kanssa kahvilla ja muffinsseilla. Mukaan tarttui myös uudet kuulokkeet mp3-soittimeeni sekä vihdoinkin löysin jonkin aikaa ostoslistalla olleen ihanuuden. Käytännön kokeilua ajattelin suorittaa huomenna. :)

ISADORA-Red-Rush-Wonder-Nail-Gold-Sparkl
kuva Googlen kuvahaku

Nyt olenkin sitten ihan puhki, ei ole kroppa tottunut tällaisiin päiviin vielä. Huomenna on tasan varmasti lepopäivä. Ehkä saan jopa jonkinlaista postaustakin aikaiseksi, niitä kun on ihan jonoksi asti. Oikein rentouttavaa keskiviikkoiltaa ja puoliväliviikkoa. :)