Vihdoin olisi aika hieman vilautella teille makkaria, joka on kokenut jonkinmoisen muodonmuutoksen.

picture+308.jpg


picture+310.jpg

Lipaston puupinta peitettiin sisustukseen tarkoitetulla kontaktimuovilla, tuli muuten ihan erilainen entiseen verrattuna. :) Aikoinaan Prismasta ostamani "hahamotaulu" pääsi vihdoin esille. Mä niin ihastuin tuohon kun näin sen, monta kertaa sitä kuolasin ja olihan se lopulta saatava. <3 Lipaston päällä myös ystäväni sairaalaan tuoma Tulilatva.

picture+295.jpg

picture+290.jpg

IMG_7170.jpeg

IMG_7172.jpeg

Viimeinkin löysin päiväpeitteen, jonka materiaali on sellaista, ettei kissankarvat tartu juuri lainkaan. Ystävältä sain maailman pehmoisimman torkkupeitteen ja netistä löysin nämä ihanat mustat tähtityynyt. :) Yöpöytänä toimii olkkarista makkariin siirretty Ikean Lack-pöytä. Uudet yöpöydät täytyy jostain löytää, sillä toisella puolella on yöpöytänä ikivanha valkoinen laatikollinen yöpöytä (yäh). Pöytävalaisimet oli halpisdiili Ellokselta. Yhden sai eurolla ja toisen jollain kuudella eurolla. ;) Ajan kanssa saatan hankkia kyllä paremmat, aika herkästi keikkuilee varjostimet.

Valkoisten valoverhojen kanssa mulla oli veluurityyppiset tummanruskeat verhot ja ensi alkuun kun meinasin tehdä huoneesta ruskea-musta-valkoisen, ne olisivatkin olleet mukavan lämpimän näköiset. Päätin kuitenkin, että jätän suosiolla ruskean pois ja keskityn valkoiseen ja mustaan. Päätös oli oikea, näin on paljon parempi. :) Verhot joudun kuitenkin uusimaan, sillä nuo on ohutta voilèeta ja ostettu alun perin kankaana, joita sitten ystäväni hieman tuunasi verhoiksi sopivammaksi. Pieni ADHD-kisuni niitä sai jonkin verran rapsittua täällä asuessaan, joten ovat hieman kärsineet. Ja kesää kohti tarvitsee alkaa etsimään jonkinlaisia lisäverhoja, jotta saisi hieman hämäryyttä huoneeseen. Aurinko aloittaa meinaan paistamisen makkarin ikkunaan. :)

Muutakin hienosäätöä makkari vaatii vielä, mutta perusmuoto on nyt sitten tuossa. Tosi iso kiitos avusta Miialle! <3