Olen omiin perinteisiini nähden tänä vuonna hieman ajoissa jouluvalmistelujen kanssa. Olen aina laittanut kyntteliköt ikkunoille ja valokaapelin kieputtanut parvekkeen kaiteelle ensimmäisenä adventtina. Eilen asensin valosarjan, lisäsin kotiini ripauksen punaista, kuorin muutaman kynttilän paketeistaan ja tänään hain varastosta kyntteliköt. Valitettavasti toinen kynttelikkö oli rikkoutunut ja muistinikin oli tehnyt tepposet, sillä muistin niiden olevan kokovalkoiset. No nyt sitten toinen kynttelikkö meni roskiin ja toinen sai mennä tilapäisesti koristamaan ja tunnelmaa luomaan keittiön ikkunalle. Hankinnassa on siis pikaisesti kaksi valkoista (?) kynttelikköä ja tuo vanha menee sen jälkeen eteisen ikkunaan luomaan hieman valoa mun pimeään eteiseen.

Pyörittelin eilen hieman tavaroiden paikkoja ja mutustelen ajan kanssa niille oikeita paikkoja, jos tämä eilinen versio ei miellytä. Kuvat on jälleen kerran aika huonoja, mutta en mä millään viittinyt tuottaa teille pettymystä parempien kuvien avulla. ;D

picture+002.jpg

picture+015.jpg
  En vaan millään saa tota jalkalamppua suoraan, uskokaa tai älkää :D 
picture+016.jpg

picture+017.jpg
Ripaus punaista

picture+008.jpg

picture+013.jpg

picture+014.jpg

picture+034.jpg

picture+027.jpg

picture+030.jpg

picture+033.jpg

Valokaapelin kiepauttelen parvekkeen kaiteeseen sitten viimeistään ekana adventtina eli sunnuntaina. Kai sitä koristusta tulee vielä lisää, jotain pientä ainakin. Paitsi keittiön ikkunasta puuttuu vielä jotain oleellista. Saa nähdä, löytyykö oleellisuus vielä täksi jouluksi kotiin vai odotellaanko ensi jouluun. :)