Iltalehdessä tänään julkaistu hauska pikku-uutinen:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011110914727655_uu.shtml

Hauska juttu, jos ei huomioida omistajan kokemaa kylmyyttä parvekkeella vähissä vaatteissa. :) Vieläkin hauskemman jutusta tekee se, että tämä "kostaja-kissa" on mun pikkunen ADHD-mussukkani. En voinut uskoa silmiäni, kun luin uutisen, jonka kaverini linkitti minulle.

Ja miksi mun ADHD-mussu on Joensuussa, niin siksi, koska se tarvitsi kodin, jossa saa ulkoilla ja kuluttaa energiaa. Energiapaukkuhan se kisu oli, ei riittänyt tämä minun pieni kaksioni tyydyttämään viriketarvetta. Näin ollen läks pikkunen syksyn alussa kohti Joensuuta ja uutta kotia. Ainakin vaikuttaa olevan edelleen ihan yhtä energinen ja veitikka kuin ennenkin. ;)

Picture+136.jpg
Aina oli hän parvekkeelle haluamassa ja yritys oli hyvä hyppimällä ovenkahvaan. Näinköhän on Joensuussakin tapahtunut... ;)