Lähtökohtana uudistuneelle keittiölle oli värimaailman muutos ja tavaramäärän raivaus pöydiltä sekä kaapeista, suunta kohti minimalistisuutta. Keittiö oli kokonaisuudessaan valkoinen ja siitä lähdettiin liikkeelle. Antaa kuvien puhua puolestaan.

IMG_7180.jpeg

IMG_7166.jpeg

IMG_7165.jpeg

IMG_7167.jpeg

Huonolaatuiset kuvat ovat mun ottamia HTC Desirellä (yllätys!) ja parempilaatuiset sisustaja-ystäväni ottamia. Tiesinhän sen jo ennenkin, mutta tässä vasta konkreettisesti näkee, miten huonoja kuvia saa kännykällä. Mulla on sellainen kutina, että mun varsinaisella kamerallakin tulee huonoja kuvia ja siksi olen joskus aikoinaan jättänyt kamerani pois käytöstä ja tyytynyt kuvaamaan kännykällä. Nyt olen ottanut kuvia kamerallanikin ja kuvat siirrettyäni koneelle, katson miltä näyttää. Hyvin todennäköistä kuitenkin on, että vielä tässä lähitulevaisuudessa (puolen vuoden sisällä) hankin uuden ja paremman kuvausvempeleen.

Sisustusprojektista ja tästä upeasta keittiöstä saan kiittää rakasta ystävääni. Ihan järjetön sisustussilmä hänellä, kun taas itse olen noviisi näissä hommissa. Ystäväni on luvannut esitellä työnsä jälkeä omassa blogissaan ja sitten, kun juttu on julkaistu, voin julkaista ystäväni nimen ja blogin. Siihen asti olkoon salaisuutena. ;)