Tiiättekö, oon ollut nyt tosi kauan tosi kipee ja siksi siis pitkältikin en ole kotitöitä pystynyt tekemään kunnolla, välillä vaan "muutaman tavaran taktiikalla" oon jotain yrittänyt tehdä. Tänään sitten tapahtui ihme: mun rakas ystäväni tuli iltapäivällä kylään ja siivosi sekä sisusti mun olohuoneen ja makuuhuoneen. Saa huomauttaa, jos muistan väärin, mutta en muista, että kertaakaan mun eteen olisi tällaista palvelua tehty. Kiitollisuuttani ja onnellisuuttani ei pysty oikein kuvaamaan, "kiitos" tuntuu aivan liian vaatimattomalta tähän tilanteeseen. Mutta joskus mä keksin jotain...

Tosiaan, luonani käyneet ihmiset tietävät, miltä täällä on näyttänyt aiemmin ja muiden on sitten vaan uskottava, kun sanon, että tää on radikaalisti niin erilainen kuin ennen, että ei meinaa samaksi huoneeksi uskoa. :D Lupaan yrittää saada vanhaan kameraani patterit ja kokeilla saisko sillä edes vähän parempia kuvia. Eivät tee kuvat nyt oikeutta todellisuudelle. Mutta pidemmittä puheitta, antaa kuvien puhua puolestaan.

picture+238.jpg

picture+245.jpg

picture+252.jpg

picture+254.jpg

picture+255.jpg

picture+257.jpg

picture+258.jpg

picture+261.jpg

picture+262.jpg

picture+263.jpg

picture+271.jpg

picture+269.jpg

picture+268.jpg

picture+265.jpg

picture+264.jpg

picture+272.jpg

picture+275.jpg

picture+286.jpg