kylpyhuone-laattapiste2.jpg
Kuva valmistajan (Laattapiste Collection)

Olen tällä viikolla ottanut pitkästä aikaa vauva-askelia sisustuksen suhteen. Toistaiseksi on tulossa vain pari muutosta, mutta olen kolunnut netissä löytääkseni jostain jotain, mitä tarvitsen. Ja hitto vieköön, miten vaikeaa se on, kun oon tällainen ronkeli! Esimerkiksi saippua-alusia olen etsinyt nyt useamman kuukauden. :D

Anyway, kylppärin värimaailma tulee olemaan mustavalkoinen. Kunhan kylppäriprojekti etenee, tarkastelen kokonaisuutta. Epäonnekseni nimittäin kylppärin seinäkaakelit (ja tietty lattiankin) ovat kaikkea muuta paitsi valkoiset. Saa siis nähdä, että saako kylppäristä valkoisen kaakeleiden väristä huolimatta vai joudunko sujauttamaan mietintämyssyn päähäni löytääkseni jonkun ratkaisun.

asuntomessut2010-mustavalkoinenvessa.jpg
Kuva Sisustusblogi.fi
ido-mustavalkoinen.jpg
Kuva ido.fi

Olen eilisestä lähtien etsinyt kuumeisesti mustavalkoisia tähti-pyyhkeitä (käsipyyhkeitä). Hobby Hallista löysin täydelliset, mutta ei ollut mustavalkoisia. Ajattelin hätätapauksessa tyytyä mustavalkoisiin raidallisiin pyyhkeisiin. Siis toki raidat on aivan ihania ja sellaiset ehdottomasti tahdon kylppäriin, mutta juuri nyt iski tähtivimma. Joten... ihanat lukijani, kertokaa ihmeessä, jos tiedätte jossain olevan mustavalkoisia tähti-käsipyyhkeitä tai jos jatkossa sellaisiin törmäätte. Olisin kiitollinen moisesta vihjeestä. :)