Reilu vuorokausi kulunut leikkauksesta. Kaikki meni hyvin, mutta viime yö oli aika vaikea. Olin kuullut, että näissä leikkauksissa usein jää kivut leikkauspöydälle. Siksi oli jotenkin pettymys, kun kivut olivat kovat. Mun leikkaus oli normaalia erikoisempi, jouduttiin menemään sisään kahdesta kohtaa normaalin yhden sijasta.
No mutta nyt on jo paljon helpompaa. Sängystä nousua ja sänkyyn menoa on harjoiteltu. Ne vaativat vielä hieman kertausta. Kävely sujuu hyvin. Yksi keppi ja nilkkatuki on pidemmillä matkoilla apuna, sillä toisen jalan voimat ja oikeat liikeradat eivät vielä ole palautuneet. Ja siinä voi mennä aikaa. Ei silti hätiä mitiä, mä voin seistä ja kävellä ilman kipuja ja sitä ei ole tapahtunut y h d e k s ä ä n kuukauteen. Happy happy joy joy!!! :)

Jään tänne varmaankin vielä huomiseksi, jotta kotona varmasti on sitten äiti apurina ja saan vielä lisää varmuutta kroppani käsittelyssä. Ja jos ihme tapahtuu niin voisin mennä kevyesti köpötellen sunnuntaina messuille. ;)

Raportti päättyy tällä kertaa täältä tähän, palailen astialle varmaan viikonlopun aikana vielä. Gute Nacht! <3