Design Eero Aarnio -kokoelmani alkoi kehittyä viime kesänä, kun bongasin kaupasta alla näkyvän tuotteen ja tietämättä edes, että se oli designia. :)

picture+002.jpg

Etsiskelin karsean kastelukannuni tilalle uutta ja valkoista. Aina tämä Aarnion kannu pomppasi silmille, missä tahansa näitä oli myynnissä. Näin ollen en mahtanut itselleni mitään, vaan tämä oli pakko ostaa. Positiivista valkoisen värin ja designin lisäksi oli kannun ekologisuus. Materiaali on kierrätysystävällistä ja kannu on varta vasten Eero Aarnion Evergreenille suunnittelema. Tähän samaan sarjaan kuuluu vielä suihkepullo ja se on vielä valitettavasti kaupassa. Kannu ja suihkepullo eivät ole edes hinnalla pilattuja, vaan ne saa kukkaroystävälliseen hintaan. Kannun hinta on jossain reilun 10 euron hujakoilla ja suihkepullon saa alle 10 eurolla. Omani ostin Sokokselta ja Anttilassakin olen näitä nähnyt.

picture+003.jpg

Tämän ihanan ja hellyyttävän Poni -avaimenperän löysin Habitare 2011 -messuilta. Bongasin Brands Scandinavian osaston ja koska isoon ei ollut varaa, ostin miniatyyrin. ;)

ponitarjotinpienpun_m.jpg
kuva Design Eero Aarnio
AarnioMugsweb_m.jpg
kuva Design Eero Aarnio
Tyyli & Koti -kirjakerhoon liityttyäni sain tilaajalahjaksi kaksi punaista Poni-mukia sekä -tarjottimen. Ei väriltään ehkä se paras mielestäni, mutta setin söpöys sekä design antavat "värivirheen" anteeksi.

picture+001.jpg

Näähän on mitä mainioin ripaus sellaista punaista, jota haluan hieman kotiin jouluksi :) Sitten joskus - milloin lie hamassa tulevaisuudessa - tahdon olohuoneen Beståani koristamaan vielä yhden aarteen:

tkmed_m.jpg
kuva Design Eero Aarnio
Mikäs muu kuin Tuplakupla, M-koko! :)