Taannoin Yves Rocher etsi 50 tuotearvostelijaa bloggaajien joukosta ja koska kiinnostukseni kosmetiikkaa kohtaan heräsi keväällä ja opettelen tässä nyt sitten kaikkea siihen liittyvää, laitoin hakemuksen menemään. En oikein tiennyt, kannattaako toiveita elätellä... en tiennyt, onko blogillani tarpeeksi lukijakuntaa kyseiseen touhuun. Niinpä kuitenkin vain kävi, että minut ja blogini valittiin tähän testausporukkaan. Nyt siis kuukausittain niin halutessani minulla on mahdollisuus kokeilla tuotteita ja tehdä niistä tänne tuotearvostelu. Yves Rocher lähettää minulle ilmaiseksi tuotteita ja vastapalveluksi teen tuotteista arvostelun. Saan tietenkin arvostella niitä ihan omien tuntemuksieni mukaan, eikä minun tarvitse valehdella. Näin ollen siis hyödyn saamalla ilmaiseksi kosmetiikkaa sekä tietenkin saan uutta kokemusta kosmetiikasta.

Mutta asiaan! Tällä kertaa sain arvosteltavaksi kaksi kynsilakkaa ja kaksi huulipunaa sekä kynsilakan pikakuivattajan. Teen lakoista ja punista omat postauksensa, jotta voin keskittyä paremmin aina yhteen tuotteeseen.

45766.jpg
Aubergiini

 Tuotteesta sanottua Yves Rocherin sivuilla:

"Huippukiiltävä ja upean kirkas väri kynsillesi. Jo ensisivelyllä tulos on kauniin tasainen ja kestävä. Miellyttävä koostumus levittyy helposti, peittää hyvin ja antaa kynsillesi voimakkaan värin. Sisältää valoa heijastavaa elemihartsia, joka korostaa kynsiesi kiiltoa.

Koostumuksen salaisuus
- Kasvipohjaisia ainesosia: elemihartsi/arganöljy
- Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.
- Ei eläinperäisiä aineosia.
Ekotekomme: ei tolueenia eikä formaldehydiä."


Tämä väri miellytti heti jo pelkkää purkkia katsoessa. Aubergiini tarkoittaa munakoisoa ja värinä se on tummanvioletti. Sinänsä todella veikeä väri, että välillä valosta riippuen kynnet näyttivät välillä liilalta ja välillä viininpunaiselta. Kyseessähän on lisäksi vielä kiiltokynsilakka, joten nämä kaikki ominaisuudet yhdessä tekevät lakasta hyvin mielenkiintoisen.

Kynsilakat.jpg
Yksi kerros lakkaa ja päällä pikakuivattajaa

Pari kertaa eri valoissa sävy näytti hetken jopa punaruskealta. Kynsilakan koostumus on hyvä, vaikka alussa saa olla hieman varovainen, sillä sivellin on aika antelias lakan suhteen. Lakka levittyy hyvin ja jo yhdellä kerroksella saa peittävän jäljen. Tämä on sopiva sävy syksyyn. Kiiltävä ja kaunis, tummuudesta huolimatta lämmin väri, muttei kuitenkaan liian raskas.

86428.jpg
Kirkas punainen

 Kirkas punainen ei juuri selittelyjä kaipaa. Se on se väri, joka kruunaa melkein minkä tahansa asun. Tämä on myös kiiltokynsilakka. Laatu on yhtä hyvä kuin Aubergiinissa, levittyy ja peittää jo yhdellä kerroksella.

Kynsilakat1.jpg
Yksi kerros lakkaa ja päällä pikakuivattajaa


Kynteni olivat  mielestäni ihan aavistuksen verran liian lyhyet näin voimakasluonteiselle sävylle. Keskisormen ja peukalon kynsiin jäi jotkut vaaleat raidat, mutta lähtivät pyyhkimällä pois. Lieneekö syy pikakuivattajassa.

Näin kirkkaan punaista lakkaa olisin tuskin itse ostanut, mutta luulenpa, että tätä tulen jatkossa vielä kokeilemaan. Monestihan se meneekin niin, että ajattelee ettei joku tuote - vaikkapa vaate - ole se oma juttu, mutta kun joku houkuttelee kokeilemaan, niin se saattaakin olla nappilöytö. Nyt ei siis ole enää tekosyitä sille, miksen kokeilisi silloin tällöin kirkkaan punaista kynsilakkaa. :)

Kynsilakkoja on todella monta eri sävyä, voit käydä tutustumassa valikoimaan TÄÄLLÄ.66405.jpg
Kynsilakan pikakuivattaja

 "Pikakuivatus viimeistelee täydellisen manikyyrin. Vihdoinkin ammattilaisen tuote meikkilaukkuusi! Enää ei tarvitse odotella lakan kuivumista. Tiputa lakatulle kynnelle pisara pikakuivattajaa kynttä koskettamatta. Kynsilakka kuivuu muutamassa sekunnissa. Kynsistä tulee erittäin kiiltävät.

Koostumuksen salaisuus: sisältää aloe veran uutetta.

Tuotteen +: kuivattaa kaikki kynsilakat nopeasti.

Testattu ihotautilääkärin valvonnassa. Herkästi syttyvää."


Tätä olen halunnut kokeilla jo pitkään, kun ei oikeasti jaksaisi odottaa sitä valovuotta, mikä kuluu kynsilakan kuivumiseen. Pikakuivattaja tosiaankin kuivatti lakan nopeasti. Hetkittäin tuntui aika haasteelliselta saada siveltimestä pisaraa tiputettua kynnelle, mutta kun siinä onnistui, tuote toimi luvatun mukaisesti. Miksi kynsilakan pikakuivattaja ei voi olla pipetti tai vastaava, miksi se on sivellin, jos sitä ei kuulu sivellellä kynnelle?!

Pikakuivattajan kiiltoa lisäävää ominaisuutta ei tässä ainakaan saanut selkeästi esille, sillä varsinaisiin kynsilakkoihin oli jo lisätty kiiltoa. Se on kuitenkin varmaa, että minusta tulee pikakuivattajan vakiokäyttäjä, kyllä se vaan niin paljon nopeammin lakan kuivatti. Pikakuivattajaa pääsee kurkkaamaan TÄÄLTÄ.

Seuraavan tuotearvostelun teen ihan heti pian kunhan vain saan testattua tuotteita. Mutta lisätään nyt vielä tänne loppuun, että nämä tuotteethan olivat sitten sponsoroituja. :) Viime aikoina on kovasti ollut puhetta blogimainonnasta ja haluan siksikin jo olla tarkka näissä jutuissa. Saa sitten nähdä, miten sen jatkossa tulen postauksissani ilmaisemaan, mutta jotain tällaista:[Tässä postauksessa arvioidut tuotteet ovat sponsoroituja]