Viime viikolla piipahtaessani Kirjasto 10:ssä törmäsin Sophie Kinsellan kirjan Himoshoppaajan sisko ja pitkään pohdiskelin, lainaisinko sen vai en. Päädyin kuitenkin etsimään Himoshoppaaja-sarjan ensimmäistä osaa. Projekti ei olekaan niin helppo, kuin uskoin, sillä kirja on loppunut joka puolelta. Vaihtoehtoina on etsiä sitä divareista tai muilta ihmisiltä. Voisihan sen lainata myös kirjastosta. Kirjasto-vaihtoehto vain hieman tökkii sen rajallisen laina-ajan osalta.

Hömppäkirjahimoni oli kuitenkin niin suuri, että päädyin lauantaina kiertelemään hyllyjä Suomalaiseen kirjakauppaan ja mukaan lähti Laura Weisbergerin Vip-ihmisiä. Ostopäätöstäni vahvisti se, että pidin kovasti Weisbergerin ensimmäisen kirjan Paholainen pukeutuu Pradaan pohjalta tehtyyn elokuvaan. Itse kirjaa en koskaan ole tullut lukeneeksi. Nyt sitten kirjaesittelyyn.kuva.jpg


VIP-ihmisiä on Lauren Weisbergerin toinen romaani. Hänen esikoisteoksensa Paholainen pukeutuu Pradaan valloitti lukijat myös Suomessa.Bette Robinson on nuori nainen, joka kyllästyy työhönsä investointipankissa ja siirtyy viihdemailmaan PR-toimiston palvelukseen. Bette saa työkseen näyttäytyä tyylikkäissä yökerhoissa ja suunnitella upeita juhlia, mutta ennen kaikkea hänen täytyy tutustua kaikkiin tuntemisen arvoisiin ihmisiin. Hippivanhempiensa kauhuksi nuori nainen raivaa tiensä viihdemaailman kulissien taakse, missä tärkeintä ei ole mitä tehdään, vaan miltä se saadaan näyttämään.(Kuva ja teksti Pokkarit.fi)