Uusia julkisia lukijoita on jo huimat kaksi, joten tässä vaiheessa on aika toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi! Toivottavasti viihdytte blogini parissa ja toivottavasti sillä on jokaiselle jotakin tarjottavaa. Sisustusblogihan tämän pitäisi pääasiassa olla, mutta kun pienellä rahalla on lähtenyt liikkeelle, niin pitää vain yrittää takoa omaan päähän, että "hiljaa hyvä tulee" ;) Näinpä sitten teen postauksia kaikenlaisesta ihanasta, kauniista ja miellyttävästä kuten vaatteista, terveydestä ja kauneudenhoidosta.

Tässä on vähän kaiken suhteen untuvikko, sillä vielä ihan alkuvuodesta en ollut ylettömän kiinnostunut mistään erityisestä. Kärjistetysti voisi ehkä sanoa (jotta saisitte hieman punaisesta langastani kiinni), että saatoin kulkea monta kuukautta collegehousuissa, lenkkareissa ja huppareissa eikä meikkaamisesta ollut tietoakaan lukuunottamatta joitain todella erityisiä tilanteita. Laukkuna toimi joku messenger-laukku Stadiumista, kotiin ostin sisustustarvikkeita sen mukaan mikä kulloinkin silmää miellytti. Lähinnä lämpimiä värejä ja huonekalut olivat kutakuinkin millaisia sattuivat olemaan ja koin, ettei minulla olisi koskaan varaa, aikaa, kärsivällisyyttä tai innostuneisuutta tekemään tälle kodille mitään. Vaatteita olen aina tykännyt saada ja ostaa, samoin pulssi on aina noussut innostuksesta laukkukaupoissa ja jo vuosia olen ollut intohimoinen huivi- ja kaulaliinatyyppi. :) Siihen se kuitenkin on jäänyt.

Nyt on toisin. Silmäni ovat auenneet. Tämä voi nyt kuulostaa hölmöltä, mutta iso kiitos kummipoikani äidille, joka ristiäisten jälkeen sanoi, että mun on pakko jatkossa meikata, koska meikki saa mut näyttämään todella enemmän eläväiseltä ja kauniit kasvoni korostuvat. Toinen ystäväni - intohimoinen sisustaja - kertoi auliisti kaikesta mahdollisesta; sisustuksesta, vaatteista, muodista ja listaa voisi jatkaa loputtomiin. Hän tutustutti minut blogimaailmaan ja siitä se alkoi; intensiivinen blogien tutkailu. Ja tässä sitä ollaan, omaa blogiakin tekemässä. :) Kiitos siis te kaksi (tunnistatte kyllä itsenne, eiks vaan?!), olette ihania! <3

Ja uudet lukijani, tekin jotka ette ole julkisiksi lukijoiksi kirjautuneet, ihanaa että olette täällä. Vielä kerran: Tervetuloa!! :)