Ostokset ja tuliaiset Design Marketista

Käytiin eilen vuosittaisella vierailulla Design Marketissa Kaapelitehtaalla. Tungos on aina jäätävä ja hiki virtaa, mutta silti sinne on aina mentävä katsomaan, mitä on tarjolla. Kovin tarkasti en itse pysty tuollaisessa tungoksessa tutustumaan näytteilleasettajiin ja tungokseen, mutta aina sieltä jotain kivaa bongaa ja jos ei muuta niin ainakin vanhoja tuttuja yrityksiä. Terkut Penttistorelle, LOISTE livingille ja Zinotille (yritys musta5101 ja mayn tuotemerkkien takana)!

Ja tarttui Design Marketista tosiaan jotain mukaanikin.

Viime vuoden Design Marketissa ihastuin Penttistoren osastolla olleisiin puisiin tarjottimiin / alustoihin, jotka olivat peräisin(muistaakseni) omistaja-Mikon pihalta kaadetuista puista. Nämä uniikit tarjottimet valitettavasti loppuivat kesken ja kun en sitten markettiruuhkassa niitä myöhemmin palannut ostamaan niin jäin ilman. Tänä vuonna kuitenkin kävi niin, että Mikko oli muistanut ihastukseni tarjottimiin ja niin minua odotti tämä ihana omintakinen alusta. Ja vielä nahkalenksulla varustettuna. Lämmin kiitos! Ja tarjottimen päällä myös ihania tanskalaisia Lakridseja, joita niitäkin ostin purkillisen kotiin Cilla’sin osastolta.

Se taisi olla myös viime vuonna, kun ihastuin ja melkein ostin tällaisen kaupunkikuosisen keittiöpyyhkeen. En ostanut silloin, mutta nyt ostin. Ainakin oli varsin harkittu ostos. 😉 Näitä keittiöpyyhkeitä ja muitakin ihania pelkistettyjä harmaan, mustan ja valkoisen sävyisiä sisustustuotteita valmistaa käsityönä ja myy handmade by KOTONA.

Mayn on lanseerannut uuden luonnonkosmetiikkasetin, joka sisältää käsi- ja suihkusaippuan sekä käsi- ja vartalovoiteen. Tuotteet on valmistettu sertifioiduista raaka-aineista täällä Suomessa. Tuoksussa on yhdistetty hunajaa ja kookosta. Näistä tulossa myöhemmin oma postauksensa.

Kävitkö sinä Design Marketissa tänä vuonna?

Puutarjotin ja mayn-tuotteet saatu

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Ostokset ja tuliaiset Design Marketista

  1. Heippa Irina! Olisi kiva jos tekisit joskus postauksen sinusta itsestäsi! Esim.mistä olet kotoisin, seurusteletko, onko sisaruksia, ammattisi, kotieläimesi, yms. Tai ainakin jos et halua kovin paljoa paljastaa niin jotain pintapuolisempaa! Olen lukenut blogiasi ehkä 2 vuotta ja en nyt ainakaan heti muista lukeneeni vastaavaa postausta.

    1. Hei Minna! Kiitos ehdotuksesta. Blogissani en satunnaisia hetkiä lukuunottamatta käsittele yksityisiä asioitani, mutta silloin tällöin tosiaan saatan jotain paljastaa itsestäni. Olen suunnitellut kyllä postausta, jossa kerron itsestäni asioita, sillä edellisestä kerrasta on aikaa. Jotain itsestäni voi löytää blogini kategorioiden ’minä’ ja ’tunnustukset ja haasteet’ alta. Muutoin täytyy vaan seurailla blogiani ja tutustua minuun sitä kautta, aina niitä yksityiskohtia silloin tällöin tulee esille. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *