Loppuneet kosmetiikkatuotteet: kesäkuu 2017

kosmetiikka_whiteandfresh_8732.jpg

Kesäkuussa loppui vain kaksi tuotetta. Mary Kayn Extra Emollient Night Cream (näytekoko tms.) ja Indiskan Simply Natural -sarjan Bombay Soft nestesaippua. Molemmat ovat ehdottomasti jatkoon meneviä tuotteita. Mary Kayn täyteläinen voide on ollut oiva apu rohtuneille huulille ja talvisin erityisesti jatkuvasta niistämisestä kuivuneille nenänpielille. Bombay Soft saippua taas tuoksui ihanan pehmeälle, lieneekö tuoksussa mukana vaniljaa. Olen aivan onneton tuoksujen tunnistamisessa, joten satavarmaksi en osaa sanoa. 

kosmetiikka_whiteandfresh_8731.jpg

Tässä kuussa kaivelin myös laatikoita ja kaappeja, ja nappasin sieltä vanhentuneita ja tarpeettomia tuotteita pois. Niistä ei tässä sen enempää, paitsi tuo Rexonan antiperspirantti on ihan vakkarituotteitani, mutta jouduin kainalossa olleen tulehduksen vuoksi luopumaan siitä ennen sen loppumista. Lisäksi maininta Hugo Bossin Women-tuoksusta: Aivan ihana, mutta tuo hajuvesi oli jo niin monen monta vuotta vanha, että oli aika luopua siitä. 

Sellaisia tuotteita tällä kertaa. Vähän laiha tulos, mutta noiden pois heitettävien tuotteiden myötä tuli laatikoihin hieman lisää tilaa. Ensi kuussa jatketaan!

Mukavaa maanantaita ja alkanutta uutta viikkoa!

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *