bareMinerals BAREPRO Performance Wear Powder Foundation + Core Coverage Brush

Kaupallinen yhteistyö: eleven.fi

Olen syksystä 2015 ollut tyytyväinen bareMinerals mineraalimeikkipuuterin käyttäjä. Tutustumiseni alkoi jauhemaisesta Original SPF 15 puuterista ja nyt sain eleven.fi:stä kokeiltavakseni aivan uuden bareMinerals BAREPRO Performance Wear Powder Foundation mineraalimeikkipuuterin. Tässä minua houkutteli puristemuoto ja mietin josko se olisi käytössä kätevämpi kuin jauhemainen. Sain myös bareMinerals Core Coverage Brush -meikkipuuterisiveltimen, joka on tarkoitettu erityisesti tämän puuterin kanssa käytettäväksi.

barepro_bareminerals_whiteandfresh_1453.

barepro_bareminerals_whiteandfresh_1445.

BAREPRO Performance Wear Powder Foundation mineraalimeikkipuuterissa on silkkinen ja pehmeä koostumus. Se sisältää 90 % vitamiineja ja mineraaleja, jotka auttavat tukemaan ihon hyvinvointia. Meikkipuuteri antaa ihon hengittää eikä se tuki ihohuokosia. Iho näyttää kirkkaamman näköiseltä, kun meikkipuuteri häivyttää ihohuokosia ja estää ihon ikävää kiiltelyä. Puuterin kerrotaan pysyvän hyvänä iholla jopa 12 tuntia. Mineraalimeikkipuuteri on näppärässä pyöreässä rasiassa, jonka sisäkannessa on peili ja alakannessa erillinen vippa.

Parhaan lopputuloksen saa käyttämällä Core Coverage Brush -meikkipuuterisivellintä, joka on siis erityisesti juuri tämän mineraalimeikkipuuterin levitykseen tarkoitettu. Siveltimen keskiosan tiivistetty sydän on valmistettu synteettisistä harjaksista, joita ympäröi pehmät harjakset. Sivellin on käytännöllinen myös mukaan otettavaksi, sillä se sujahtaa suojaan hylsyn sisään.

barepro_bareminerals_whiteandfresh_1446.

barepro_bareminerals_whiteandfresh_1449.

barepro_bareminerals_whiteandfresh_1450.

BAREPRO Performance Wear Powder Foundation -sävyjä on huikea määrä: 30 eri sävyä aina ihan vaaleasta hyvin tummalle iholle asti. Valitsin itselleni vaaleimman sävyn eli Fair 01:n. Halusin vaalean ja viileän sävyn, sillä ihoni on luonnostaan niin punertava, etten halua sille yhtään lisää lämpöä. Iholleni sopisi varmasti jokin muukin vaalea sävy, mutten halunnut ottaa riskiä. Originals meikkipuuterissa olen käyttänyt sävyä Fair (c10).

barepro_bareminerals_whiteandfresh_1451.

Olen kokeillut puuterin levittämiseen Core Coverage Brush -sivellintä, ennestään minulla ollutta Everyday Mineralsin flat top -sivellintä sekä puuterin mukana tullutta vippaa. En ole vielä varma, mikä levitysvälineistä on paras, mutta Core Coverage Brush saa ehdottomasti pisteet pehmeydestä ja hieman viistosta muotoilusta. Muoto sallii helpommin levityksen silmänalusille ja nenänpielille. Vipalla levittäminen tuntuu jotenkin kokonaisvaltaiselta ja varmalta, joten siitäkin pidän.

Pidän siitä, että mineraalimeikkipuuterin puristemuodosta. Se tuntuu jotenkin helpommalta, kun ei tarvitse ripotella jauhetta erikseen levitystä varten ja siksi sen käyttäminen liikenteessä ollessakin on helpompaa. Samanlaista peittävyyttä en koe kuitenkaan saavani tästä puuterista kuin aiemmin käyttämästäni originaalista. Saadakseni peittävyyttä tarpeeksi, joudun aika pitkään sutimaan puuteria kasvoilleni. Jauhemainen original on muodostanut peittävän kerroksen jo yhdellä levityskierroksella. Jos iho on kovin couperoottinen ja siinä on finnejä, jotka tahtoo piiloon en ehkä uskalla tätä meikkipuuteria suositella. Sen sijaan, jos on perushyvä iho eikä juurikaan peiteltävää niin sitten kyllä. Nyt kävi sen verran hyvä tuuri, että loppukevään ja alkavan kesän myötä oma ihoni on aika paljon parantunut eikä tarvetta kovin peittävälle meikkipohjalle ole. Siten BAREPRO Performance Wear Powder Foundation on aivan passeli kesäkasvoilleni. Ehdottomasti siis enemmän hitti kuin huti!

Katso tästä eleven.fi:n bareMinerals-valikoima!

Itseäni on jäänyt mietityttämään, olisiko jotain keinoa lisätä tämän meikkipuuterin peittävyyttä? Auttaisiko jonkinlainen pohjustusaine? En ole sellaisia aiemmin käyttänyt, mutta jäin pohtimaan voisiko ei-niin-hyvä peittävyys johtua siitä etten käytä primereita? Vai voiko vain olla, että tämä ei ole minulle se oikea? Minä kun niin tykkäisin puristemuotoisesta meikkipuuterista!

Comments are closed.