Terassin tekstiilit ja orvokkiamppeli

terassi_whiteandfresh_6999.jpg

terassi_whiteandfresh_7002.jpg

terassi_whiteandfresh_7092.jpg

terassi_whiteandfresh_7085.jpg

Terassi saa askel askeleelta kesäisempää ilmettä. Olen saanut pestyä tuolit ja tuotua tekstiilit ulos. Mustat Annon istuintyynyt ostin viime vuonna Anttilan loppuunmyynnistä ja koristetyynyt ovat samat Pentikin, jotka olivat viime kesänäkin. Näyttää kivalta tuo vaaleanvihreän ja mustan yhdistelmä vaikka jokin pieni ääni sisälläni kuiskiikin, että pitäisi keksiä jotain muuta. En tiedä, mitä se jokin olisi, joten jos mitään kummempaa väläystä ei tule niin näillä mennään tämä kesä.

Viivästyneen (?) kevään vuoksi kukkia ei ole vielä oikein voinut terassille hankkia. Siksi ostinkin viikonloppuna yhden niistä harvoista kesäkukista, joka kestää kevään viileyttä eli orvokin. Sijoitin sen jakkaralle ikkunan eteen, sillä siihen paistaa iltapäivästä ja illasta aurinko. Viime kesänä orvokkiamppeli roikkui terassin pöydän yläpuolella ja koska aurinko ei siihen juuri yltänyt, kasvoi orvokki lähinnä pituutta. Auringossa orvokki saa rehevyyttä. 

Seuraavana kukkaostoslistalla lienee iso terassihortensia, jonka aion aiemmilta vuosilta tuttuun tapaan sijoittaa puulaatikkoon. Nyt onneksi näyttää kelit hieman lämpenevän, joten kesäkukkia voi alkaa tosissaan hankkimaan. Ihanaa, en malta odottaa pienen kodikkaan kesäkeitaani muodostumista!

Kivaa keskiviikkoa!

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *