Keltaiset tulppaanit

Ostin pääsiäiseksi kotiin kimpun keltaisia tulppaaneja. Nämä ovatkin vuoden ensimmäiset tulppaanini. Ostan nykyään harvoin leikkokukkia, sillä koen niistä olevan aivan liian lyhyen ajan iloa. Rakastan erilaisia kukkakimppuja ja ihastelenkin niitä usein kaupassa. En vain raaski ostaa. Sen sijaan kannan keväällä kotiini erilaisia viherkasveja. Leikkokukkakimppuja ostan sitten lähinnä joidenkin juhlapyhien aikaan, kuten halloweenin, itsenäisyyspäivän ja pääsiäisen aikaan. 

whiteandfresh_keltaiset_tulppaanit_6660.

whiteandfresh_keltaiset_tulppaanit_6659.

whiteandfresh_keltaiset_tulppaanit_6658.

whiteandfresh_keltaiset_tulppaanit_6657.

whiteandfresh_keltaiset_tulppaanit_6661.

Mutta ovathan nämä aika ihania, keltainen piristys sisustuksessa. <3 

Aurinkoista toista pääsiäispäivää! 🙂

2 kommenttia “Keltaiset tulppaanit

  1. Ihania tulppaaneja. Keltainen sopii hyvin pääsiäiseen. Itsellänikin on tapana ostaa pääsiäisenä keltaisia tulppaaneja, mutta tällä kertaa en, koska olin matkalla koko pääsiäisen. Neilikoista tykkään myös ja varsinkin, jos ne on valkoisia. Ne säilyy ihan jopa kaksikin viikkoa hyvänä.

    1. pitju: Mä tykkään myös neilikoista, sillä ne ovat kauniin ulkonäkönsä lisäksi tosiaan kestäviä. Pitäisi ostaa useammin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *