Muurikello makuuhuoneessa

Yöpöydälläni aiemmin olleen viirivehkan siirsin olohuoneeseen, koska halusin yöpöydälle pienemmän kasvin ja ilmavuutta. Jonkin aikaa viirivehkan tilalla oli muorinkukka, joka ei kuitenkaan hoidossani tuntunut viihtyvän. Muorinkukka siis päätyi kaatopaikalle ja tilalle oli saatava jotain muuta. Kauppareissulla löysin Lidlistä tämän kesäisen ja kauniin liilan muurikellon. Sopii tällä hetkellä jopa lukemani kirjan sävyihin. 😉

whiteandfresh_makuuhuone_muurikello_1405

whiteandfresh_makuuhuone_muurikello_1406

whiteandfresh_makuuhuone_muurikello_1407

whiteandfresh_makuuhuone_muurikello_1412

Alun perin ajattelin yöpöydälle jotain viherkasvia – kilpipiilea, pieni peikonlehti tai perinteisempi muorinkukka olisi kiva – mutta koska tämä muurikello tupsahti eteeni, se päätyi mukaani. Kesäksi muurikellon siirrän terassille ja siihen asti ehdin hyvin etsimään jonkun pienen kasvin yöpöydälle.

Mukavaa alkavaa viikkoa! 🙂

2 kommenttia “Muurikello makuuhuoneessa

    1. Pettynyt: Messuliput on arvottu ja voitta on tavoitettu sähköpostitse. Myös arvontapostauksen kommentteihin olen käynyt ilmoittamassa voitosta. Harmi, että voitto ei tällä kertaa osunut kohdallesi. Mukavaa viikon jatkoa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *