Brother QL-800 etikettitulostimen voittaja

Arvonnassa tuli erilaisia ehdotuksia ja ideoita etikettitulostimen käyttöön, mutta selkeästi pinnalla tuntuu olevan erilaiset järjestelyyn ja organisointiin liittyvät käyttötavat. Yksi jos toinenkin kaipasi etikettejä keittiön purkkeihin ja purnukoihin sekä vaatekaappiin lasten vaatteita nimeämään, ja miesten osallistumista vaatehuoltoon helpottamaan. 😉 Mappien ja varastolaatikoiden nimeäminen sai myös paljon ääniä eikä ihme; varastossahan tavaroihin ei juuri kosketa jolloin sitä herkästi unohtaa laatikoiden sisällöt. 

Etikettejä kaipailtiin myös puutarhaan yrttejä nimeämään, askarteluun, häävalmisteluihin, kirjeiden ja pakettien postittamiseen, naulakoihin, suksisauvojen merkkaamiseen, pakastuspusseihin, kotiviinipulloihin, siivouskaapin laatikoihin, CD-levyihin, lasten muistipeliin, kirpputorihommiin ja bujoilu/kalenterijuttuihin. Joku saattaisi jopa rustata runon! Myöskään mummoja, anoppeja ja muita sukulaisia ei unohdettu vaan tarrojen tulostelusta pääsisi nauttimaan muutkin. 🙂 

whiteandfresh_brother_QL800_label_printe

Kiitos kaikille osallistujille ja ehdotuksia antaneille! Itselleen etikettejä tulostamaan pääsee Luumusukka! Laitan voittajalle sähköpostia tulemaan ja toivotan lämpimät onnittelut voitosta! 🙂

Jos arpaonni ei tällä kertaa suosinut, voit vielä piipahtaa postauksessani ja kurkistaa sieltä QL-800 etikettitulostimen jälleenmyyjät, ja hankkia tulostimen itsellesi. Kuten alussa kävi ilmi, tulostimen käytössä vain mielikuvitus on rajana! 

Myös Rauharentolassa on tämän viikon ajan käynnissä etikettitulostimen arvonta, joten voit myös siellä käydä kokeilemassa onneasi!

 

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *