Mossan silmänympärysvoide sopii myös herkille silmille!

Yhteistyössä Hyvinvoinnin Tavaratalo

Jippii! Nyt löytyi silmänympärysvoide, joka sopii herkille silmilleni. Sain Hyvinvoinnin Tavaratalosta testiin Mossan Age Excellence Wrinkle-Smoothing silmänympärysvoiteen. Olen aikanaan törmännyt ehkä vain pariin sellaiseen voiteeseen, joka ei saa silmiäni vuotamaan. Silmäni meinaan ärsyyntyvät herkästi, kun liian lähelle silmää laittaa voiteita.

whiteandfresh0989.jpg

Mossa Age Excellence Wrinkle-Smoothing silmänympärysvoiteen luvataan silottavan ryppyjä ja juonteita, häivyttäen ja ehkäisten ikääntymisen merkkejä. Vaikuttavina aineina on antioksidanttipitoinen mustaselja, joka korjaa sekä luonnolliset biopolymeerit, jotka täyttävät juonteita ja silottavat silmänympärysihoa. Tämä tuote on suunniteltu erityisesti 35+ iholle.

Mossa on Ecocert-sertifioitu luonnonkosmetiikkamerkki Latviasta. Sarjan tuotteiden vaikutus perustuu pohjoisen marjoista saataviin vitamiinikoostumuksiin. Tyrniä, karhunvatukkaa, luumua, lakkaa, vadelmaa, mustikkaa ja valkoherukkaa… siinä on, mistä valita. Mossan tuotteet on dermatologisesti testattu ja ne sopivat kaikille ihotyypeille.

whiteandfresh0994.jpg

Nyt voin vihdoinkin huoletta hoitaa silmänympärysihoani eikä edes tarvitse maksaa itseään kipeäksi. Mossan tuotteet ovat suhteellisen edullisia, ja nyt kun selvisi, että ainakin silmänympärysihoni sietää voidetta, niin aion testata muitakin tuotteita jatkossa.

Comments are closed.