Joulu Ikeasta!

Viikko sitten vietimme Ikean jouluiltaa Ravintola Sipulin Bankettisalissa. Nautimme glögistä, viinistä, juustoista ja jälkiruoasta sekä kuuntelimme esittelyjä joulun tuotteista ja tulevista Ikean uutuuksista.

whiteandfresh2757.jpg

whiteandfresh2769.jpg

whiteandfresh2761.jpg

whiteandfresh2763.jpg

Bankettisali oli todella idyllinen puulattioineen, parruineen ja tiiliseinineen. Tila oli koristeltu maltillisesti Ikean joulun tuotteilla ja tunnelma oli lämmin ja modernin jouluinen.

whiteandfresh2765.jpg

whiteandfresh2770.jpg

whiteandfresh2774.jpg

whiteandfresh2776.jpg

Ikean joulumallisto tuli myyntiin tavarataloihin viime lauantaina, ja vähän kyllä houkuttelisi lähteä ostoksille. Lämpökynttilöille on varmasti tarvetta talven mittaan ja jäinpä miettimään myös, ostaisiko itselleen niin sanotun pienen tekokuusen, joka veisi vähän tilaa ja jonka oksille saisi muutaman koristeenkin laitettua. Jonkinlaiset adventtikynttilätkin olisi kiva saada, joten sellaisetkin saattaisin kassiin sujauttaa. Glögin tuoksuinen kynttilä kuulostaa aivan ihanalta… ehkäpä täytyy käydä tuoksuttelemassa! Tuossa oli nyt muutama itseäni kiinnostava joulusesongin tuote, mutta tosiaan Ikean jouluosastolta löytyy vielä paljon muutakin. Kannattaa käydä tutustumassa. 🙂

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *