Ihanat ja hauskat tuliaiset Tallinnasta

Olisi ihana päästä pienelle getawaylle arjesta, mutta kun siihen ei ole mahdollisuutta lämmittää pienet tuliaiset mukavasti mieltä. Ystäväni Miia piipahti pikavisiitillä Tallinnassa ja muisti minua pienellä tuliaispaketilla. <3

whiteandfresh2694.jpg

whiteandfresh2715.jpg

whiteandfresh2720.jpg

Sain ihanan tuoksuisen kynttilän. Tämän puolalaisen Bispolin Inspiration Intensive -tuoksukynttilän tuoksu tuo mieleen miesten hajuveden. Tuoksu on tymäkähkö nuuskuteltaessa, mutta ei levitä huoneeseen tuoksua palaessaan tai palamattomana niin, että se tyrmäisi. Omaan makuuni voisi levittää tuoksua vielä hieman laajemminkin. Noh, nuuskuttelen purkista kun iskee miehen kaipuu. Haha! 😀 

whiteandfresh2729.jpg

whiteandfresh2733.jpg

Toisena tuliaisena sain aivan hellyyttävän munanmuotoisen Soso-suolan. Suola on espanjalaista ja kotoisin San Pedrosta. Soso-suolaa löytyy hauskassa munanmuotoisessa astiassa useita eri makuvaihtoja, mutta tämä omani on ihan merisuolaa sellaisenaan. 

Nyt kun näin jälkeenpäin hieman miettii, en tiedä, oliko näissä tuliaisissa tarkoitus olla tällaiselle sinkkuihmiselle jonkinlainen kaksimielinen merkitys. Tiedä häntä, mutta ihanien tuliaisten lisäksi olen saanut myös vatsani kipeäksi nauramisesta kaksimielisille ajatuksille. 😀 Kiitos Miia siis ihanista tuliaisista ja nauruista! <3

Ihanaa sunnuntaita teille kaikille lumipyryisestä Helsingistä!

 

P.S. Vielä tänään ehtii osallistua Method-tuotepaketin arvontaan, klik!

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *