Blogger's Inspiration Day 2016

Huu, mikä päivä! Tänään oli Blogger’s Inspiration Day Vallilassa Konepajan Brunossa ja kivaa oli!

whiteandfresh2801.jpg

Tykkäsin tosi paljon tapahtuman sijainnista, sillä porukkaa on yleensä paljon ja korkea halli antaa hieman enemmän tilaa hengittää eikä tarvitse läkähtyä. 🙂 Keväällä oli myös tosi hyvä, kun tapahtuma järjestettiin Kattilahallissa. 

whiteandfresh2802.jpg

whiteandfresh.jpg

Bossin pisteeltä sain mukaani uuden The Scent For Her -tuoksun, jota jo aiemmin syksyllä ehdin hieman nuuskuttelemaan postin mukana tulleesta näytteestä. Tämä on nyt toinen Bossin tuoksuni. Vanha Woman-tuoksu on aikansa elänyt, joten se saa jäädä. 

 

whiteandfresh1.jpg

Kävin myös sovittamassa silmälasikehyksiä Instrumentariumin pisteellä. Aikamoisia hurjia ja hassuja lookkeja tuli, mutta löysin sitten lopulta ihan passelit kehykset, joiden kanssa kehtasi käydä kuvauttamassa itsensä. Niitä kuvia laittelen teille tänne blogin puolelle vielä myöhemmin. Viime syksyn kehyskuvat voi katsoa täältä!

Kävin myös lakkauttamassa kynteni. Yritin kovasti jo viime syksynä päästä lakkauspisteelle, mutta jono oli hervoton ja lakkaamisessa menee kuitenkin oma aikansa, joten silloin ei onnistanut. Nyt tosiaan ehdin saada ihanat ruusukullan väriset lakat kynsiini ja voi, miten on paljon kivampi katsella omia kynsiään laitettuna kuin tavallisena. 🙂

Mukavien pisteiden lisäksi tapasin paljon tuttuja ja myös uusia kasvoja. Kiinnostavan sisällön lisäksi tapahtumissa onkin ihanaa, kun näkee mukavia ihmisiä. Muut jatkoivat päivätapahtumasta laittautumispuuhiin ja kohti illan gaalaa, mutta itse otin suunnakseni terveyskeskuspäivystyksen ja piipahdin hakemassa jäykkäkouristusrokotteen (kissa innostui hieman taistelemaan käteni kanssa eilen illalla). Voi kai sitä lauantai-illan näinkin viettää? 😉

Nyt ruokaa napaan, vähän jotain hyvää sarjaa koneelta ja ajoissa nukkumaan… ei vaan vanha enää jaksa näin hektisiä päiviä. Heh! Kivaa iltaa sinne teille kaikille. <3

Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Blogger's Inspiration Day 2016

    1. LPP: Oli todellakin kiva tutustua, ja kiitos vielä viimeisestä! &hearts; 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *