Kylpyhuoneen säilytys / kosmetiikka

Suoritin kylpyhuoneessa peruspesun ja samalla kävin läpi kaikki kosmetiikka- ja tarvikevarastoni. Kylppärissä on säilytykseen lipasto ja peilikaappi. Suurin osa usein tarvitsemistani jutuista on peilikaapissa ja lipaston päällä, loput harvemmin tarvittavat ovat laatikoissa piilossa.

whiteandfresh2650.jpg

whiteandfresh2638.jpg

Ihan ensimmäiseksi kasasin kaikki kosmetiikkatuotteet ja -tarvikkeet yhteen kasaan, josta lähdin sitten yksitellen tuotteita käymään läpi. Tuosta kasasta tosin puuttuu joitain muualla kodissa käytössä olevia tuotteita, kuten makuuhuoneessa ja laukussa olevat käsirasvat, yöpöydällä oleva huulirasva, olohuoneessa oleva kynsiöljy ja suihkunurkkauksessa olevat shampoo, hoitoaine ja suihkugeeli. Jonkin verran lähti syystä tai toisesta käyttämättömiä tuotteita pois. Ne näkyvät sitten lokakuun loppuneiden kosmetiikkatuotteiden postauksessa, joka tässä alkukuusta on vielä tulossa.

whiteandfresh2651.jpg

Lipaston ylimmässä laatikossa on käyttöön tulevia tuotteita; pääasiassa suihkusaippuoita, rasvoja ja naamioita.

whiteandfresh2652.jpg

Keskimmäisessä laatikossa on hieman harvemmin tarvittavia tuotteita. Sieltä löytyy hajuvesiä, kynsilakat, kynsilakanpoistoaine, aurinkorasva yms. 

whiteandfresh2654.jpg

Alimpaan laatikkoon keskitin erilaiset tarvikkeet; nenäliinat, vanulaput ja -puikot, sähköhammasharjan vaihtoharjat, sheiverin terät, hiuslenksut yms.

whiteandfresh2686.jpg

Lipaston päällä on korut vitriinissä, vanupuikot sekä useimmiten käyttämäni vartalovoiteet. Hugo Bossin hajuvesi on jo aika vanha, joten en sitä iholleni enää viitsi laittaa ja siksi suihkuttelen sitä kylppärissä huonetuoksuna. 😉

whiteandfresh.jpg

Peilikaapissa säilyy siis aktiivikäytössä olevat tuotteet; meikit, dödö, hiustenhoitotuotteet, kasvojenhoitotuotteet, silmätipat sekä hampaiden hoitoon tarvittavat jutut. Olisi ihanaa saada allaslaatikosto, mutta sille ei ole tilaa. Joku fiksu on keksinyt laittaa wc-pöntön ja lavuaarin niin lähelle toisiaan, että ne ovat melkein kuin päällekkäin. Pöntölle ei siis mahtuisi, jos altaan alle hankkisi laatikoston tai kaapin. On siis tyydyttävä peilikaappiin.

whiteandfresh2659.jpg

Lavuaarin tasolla säilyy tarjottimella kasvojenpuhdistustuotteet. 

Muutoin kylppärissä ei juuri säilytettävää tavaraa ole. Pöntön vieressä on tosin muovipunoskori, jossa on vessapaperirullia ja pöntön puhdistusaine. Tähän toivon jossain kohtaa muutosta, jotta korin ei tarvitsisi olla lattialla. Joku sopivan kokoinen korivaunu tai vastaava olisi kiva. Se olisi sieltä helppo sitten siivousta varten siirtää syrjään.

Kokonaisuudessaan kosmetiikkavarastoni ei ole ihan mahdoton vaikka toki varmasti pienemmälläkin määrällä selviäisi. Mitään täysin turhaa ei nyt onneksi ole vaan kaikki on joko käytössä tai tulossa käyttöön. 

Mitä mieltä te olette tästä määrästä, onko paljon, vähän vai maltillisesti? Millaisia kosmetiikkamääriä teillä on?

 

P.S. Muistakaahan osallistua Method-arvontaan! (klik!)

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *