Muutama poiminta ja ostokset I love me -messuilta

Eilen kävin muutaman tunnin kiertelemässä I love me -messuilla. Tänä vuonna olinkin odottanut messuja kovasti, mutta lopulta sieltä sain käteeni varsin vähän. Vähän, mutta kuitenkin tosi hyviä juttuja! Mutta laatu korvaan määrän, sanotaan. 

whiteandfresh1.jpg

Halusin ehdottomasti käydä tutustumassa Estelinan osastolla Jane Iredalen kosmetiikkaan. Sain tähän merkkiin ensimmäisen kosketukseni tuossa syksyn alussa, kun kuulin Iredalen kosteussuihkeista ja kävin ostamassa itsellenikin sellaisen. Olen tykännyt Pommist-suihkeestani ja siitä on ollut iso apu ihon meikkauksen jälkeiseen kasvojen pistelyyn ja kiristykseen. Nyt tutustuin hieman tarkemmin merkin mineraalimeikkipuuteriin, ja koska minulle kehuttiin sen toimivan yhtä hyvin ellei jopa paremmin kuin nykyisin käyttämäni bareMineralsin puuteri, niin heräsi kyllä kiinnostus kokeilla! Tämän vaativan ihoni peittämiseen meikkaamiseen ilman iho-oireita ei ihan mikä tahansa tuote ole sopinutkaan.

whiteandfresh.jpg

Yksi luonnonkosmetiikan kiinnostavimmista merkeistä on Mia Höytö. Kovasti on tuotteita kehuttu ja näitä kiinnostaisi itsekin kokeilla joskus. Ja voi, miten ihanat valkoiset tuotepakkaukset kauniilla nimillä! Valitettavasti käydessäni osastolla, ei ollut oikein ketään kertomassa tuotteista, mutta täytyypä laittaa hakukone laulamaan ja tutkailla tietoa ja kokemuksia neti uumenista. 🙂

whiteandfresh2515.jpg

Olin tosi kehno kuvaaja messujen alkuvaiheessa, jolloin kävin tutustumassa Dr. Hauschkan osastoon, siksi tässä onkin kuva vain saamistani tuotenäytteistä ja esitteistä. Ostin 3+1 päiviltä Sokokselta Dr. Hauschkan Ruusuvoiteen testiin ja halusin ihan ensimmäiseksi kysyä tarkempia tietoja sen käytöstä. Voide on tosi paksua ja tujua, ja sitä on ollut varsin hankala levittää. Sen lisäksi iho ei ole lyhyessä ajassa ennen meikkipohjaa ehtinyt imeä tarpeeksi rasvaa itseensä, jolloin meikki on ollut hieman erikoisen tuntuinen iholla. Nyt sain hyvät ohjeet. Sain myös muutakin tietoa merkin tuotteista ja hoitoperiaatteesta. Dr. Hauscka on ihan viime aikoihin asti ollut minulla ihan samanlainen luonnonkosmetiikkamerkki kuin kaikki muutkin, mutta ihan hetki sitten vasta olen törmännyt juttuihin, joissa useampi ihminen on saanut aika vaativiinkin iho-ongelmiin apua niin iho-hoitoloista, joissa hoidetaan Hauschkan tuotteilla kuin ihan kotihoidollakin. Näin ollen vaativan kasvojen ihon kanssa taistelevana kiinnostukseni on todella herännyt!

whiteandfresh2508.jpg

Yksi viime vuodesta tuttu osasto oli eestiläinen Glamora, joka myy Victoria’s Secretin tuotteita Viru keskuksessa. Ostin silloin ja ostin nytkin itselleni käsi- ja vartalovoiteen. Rakastan näiden vahvoja ja hyviä tuoksuja, ja onkin aivan ihana juuri ennen nukkumaanmenoa rasvata kädet hyväntuoksuisella täyteläisellä voiteella. Nyt otin testiin taas vähän jotain erilaista (alkuperäinen lempparini on siis Coconut Passion) upeaan sini-kultaiseen tuubiin pakatun Secret Charm -voiteen. Tämä ei ole tuoksultaan ihan yhtä voimakas kuin monet muut VS:n voiteet. Lisäksi ostin Ultrarich Cream Washin. Näitä oli myynnissä New Yorkissa ja sieltä tätä sarjaa ostinkin, mutta Helsingissä en tähän mennessä ole näitä nähnyt – tosin hetkeen en ole myymälässä käynytkään. Olisikohan näitä jo?

Ostin messuilta myös suklaata ja Forsman Tean Anti-Stress -teetä. Tuo tee on muuten aivan älyttömän hyvää. Ihan kuin aavistuksen kirpakkaa marjamehua joisi! Sitä voi kaiken lisäksi juoda vielä ihan surutta pitkin iltaa, sillä siinä ei ole kofeiinia. 

Muoti- käsityö- ja muilla puolilla ei tullut käytyä, kun jalat ja alaselkä huusivat hoosiannaa loppuiltapäivästä. Vähän jäi mieltä kaivertamaan, mutta ei se mitään. Jälkeen päin messuja tutkaillessani läysin vielä pari yritystä, joissa olisin voinut ihan mielelläni käydä katselemassa. Näitä ovat muun muassa InvisibobbleEkopharma ja Twist Be. No ehkä turvaudun nyt alkuun nettiin ja toivon, että ensi vuonna saan toisen tilaisuuden. 🙂

Kävitkö sinä messuilla, ja jos, niin mitä löysit? Mikä oli mielenkiintoista?

 

Yhteistyössä Messukeskus / I love me

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *