LOISTE Living – viehättävä sisustuskauppa Alppilassa

Viikonloppuna vierailtiin muutaman CASAlaisen voimin Helsingin Alppilassa, sisustus- ja lifestylemyymälässä LOISTE Livingissä. Tämän ihanan idyllisen myymälän tuotteisiin törmäsin nyt syksyn Habitare-messuilla, kun LOISTE Livingillä oli siellä oma osasto. Postaukseni Habitaren suosikeista, joiden joukossa tämäkin siis oli, voit lukea täältä. Myymälä sijaitsee osoitteessa Viipurinkatu 8, lähellä Linnanmäkeä, ja paikalle on hyvät kulkuyhteydet. 

whiteandfresh2358.jpg

LOISTE Livingin tuotevalikoima on keskittynyt ekologisesti ja eettisesti valmistettuihin tuotteisiin. Tuotemerkkejä ovat muun muassa Doft (käsityönä valmistettuja saippuoita Helsingistä), Gyllstad, Cilla’s, Message Earth, OOhh ja Uashmama. 

whiteandfresh2346.jpg

whiteandfresh2351.jpg

whiteandfresh.jpg

Tanskalaiselta Message Earth -merkiltä löytyy kortteja, julisteita, puisia julistelistoja, vihkoja ja muistikirjoja. Kaikki on valmistettu kierrätyspaperista, niissä on käytetty kasvivärejä ja ne on painettu hiilineutraalisti tuulivoimalla. Julistelistat ovat sertifioitua tammea.

Vihkot itse asiassa huomioin jo messuilla. Minulle ilmaantui juuri tarvetta vihkolle ja koska en löytänyt mieleistäni vielä viikolla Tigerista ja Suomalaisesta kirjakaupasta, suunnittelin ostavani LOISTE Livingiltä tällaisen vihkon. Onnekseni sellainen löytyi kuitenkin goodiebagista. Ja kyllä on vihkon kansi niin itseni tyylinen kuin olla ja voi: Be you. Be natural. You are f**king perfect”. 

Sain myös Message Earthin kortteja, joten nyt voi lähetellä kortteja tärkeille ihmisille ja samalla viestittää maapallon tärkeydestä. Mieltäni lämmittää erityisesti se, että kortteja pakkaavat (biohajoaviin muoveihin) ihmiset, joilla on henkisten tai fyysisten syiden vuoksi vaikeuksia työllistyä normaaliin työhön. Meillä Suomessahan sama palvelu on kuntouttavaa työtoimintaa. 

whiteandfresh2380.jpg

whiteandfresh2355.jpg

whiteandfresh2350.jpg

whiteandfresh2340.jpg

Goodiebagista löytyi myös aivan ihana Gyllstadin meikkipussukka. Tässä ja muissa Ulrika Gyllstadin tuotteissa on käytetty luomupuuvillaa ja reilun kaupan kankaita. Koko tuotantoprosessi tapahtuu Ruotsissa.

whiteandfresh2341.jpg

The Organic Company on puolestaan tanskalainen sisustustekstiilejä valmistava yritys, ja heidänkin tuotteet ovat sertifioitua luomupuuvillaa. GOTS sertifikaatti takaa luomupuuvillan käytön sekä sen, että työntekijöiden oikeuksista huolehditaan. Sertifikaatti takaa senkin, että valmistusprosessissa ei käytetä myrkkyjä tai saastuttavia kemikaaleja. 

 whiteandfresh2342.jpg

whiteandfresh2352.jpg

LOISTE Livingin valikoimissa olevista tuotteista voisi höpötellä vaikka ja kuinka, joten suosittelen käymään myymälän verkkokaupassa. Sieltä löytyy paljon ihania tuotteita lisää, esimerkiksi omat suosikkini OOhh:n Note-suojaruukku ja Elvangin Block-torkkupeitto. Tarkempia tietoja tuotemerkeistä löytyy, kun klikkaa johonkin tuotemerkin yksittäisen tuotteen taakse.

Ja todellakin suosittelen käymään myös itse kivijalkamyymälässä. Ihania skandinaaviseen makuun sopivia sisustustuotteita ja pienen kivijalkamyymälän tunnelma on vertaansa vailla! Myymälä on avoinna tiistaista perjantaihin klo 11-18 ja lauantaisin 11-15.

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *