Pieni Hullut Päivät -ostoslista

Ne on täällä taas: Hullut Päivät. Mitään suurempaa ostosruljanssia en ajatellut suorittaa, mutta muutama kiinnostava tuote katalogista löytyi. Tai no useampi toki, mutta tässä ne, joihin talous voisi antaa myöten. 

hullut päivät

Keskiviikon kohdalta bongasin heti Sensain Silk Peeling Powderin, entsymaattisen ihonkuorinta-aineen. Tätä testasinkin jo näytepakkauksen verran, ja koska se nyt on reilu pari kymppiä normaalihintaa edullisempi kannattaa se hankkia, jos meinaa. Samoin keskiviikkona olisi Peugeotin pippurimylly tarjouksessa. Olen pippurimyllyä jo tovin tahtonut vanhan euron myllyn tilalle. Saa nähdä, kotiutuuko mylly vihdoin. Perjantaina olisi pari vaatekohdetta, jotka voisivat olla kivat. Onlyn musta New York -t-paita ja Onlyn mustavalkoinen neuletakki graafisella kuvioinnilla. Lisäksi aion tietenkin katsastaa Hullujen Päivien Method-valikoiman, sillä yleispuhdistussuihkeelle alkaa pian olla tarvetta ja samoin haluaisin uuden pullon Fresh Air -pyykinpesuaineelle, sillä nykyisen pulloni korkki on rikki. Itse täyttöpussi minulla jo onkin, joten sitä ei tarvitse tällä kertaa vaikka Hullari-hinnalla se todella kannattaisi hankkia. Tämmöisiä ostosmietintöjä täällä… meinaatko sinä piipahtaa ostoksilla Hulluilla Päivillä? 🙂

hero-countdown-desktop.jpg

Tilaa Hullut Päivät -tarjoukset kätevästi verkosta!

hullutpaivat.com/

 

Kuvat: Stockmann / Postaus sisältää mainoslinkkejä

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Pieni Hullut Päivät -ostoslista

  1. Juu, tarkoitus on hullutella. Muutamia kohteita on listalla ja muuten mennään fiiliksen mukaan. Herkussa on myös luonnollisesti käytävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *