Ostokset 3+1 päiviltä

Viime viikolla oli Sokoksella 3+1 päivät. Lähes aina ostan sieltä jotain pientä, pääasiassa hygieniatuotteita. Tällä kertaa kuitenkin tuli hankittua aika paljon, joten sain päähäni esitellä ostokseni täällä blogissa. Aika harvoin tulee enää nykyään tehtyä tällaisia ostosesittelypostauksia vaikka itse aina joskus tykkäänkin kurkistella ihmisten ostoskasseihin. 😉

whiteandfresh0899.jpg

Torstaina menin itse asiassa shampoo-ostoksille, mutta en löytänyt etsimääni John Friedan shampoota niin päädyin ostamaan vain uuden suihkusaippuan ja dödön. Olen halunnut pitkään kokeilla näitä molempia eli Philosophyn suihkusaippuaa ja Lumenen Arctic Aqua antiperspiranttia.

whiteandfresh0887.jpg

Keskiviikkona en itse päässyt ostoksille, joten nakitin äitini puolestani hakemaan minulle tätä Dependin kulmaväriä ja vetyperoksidia. Vanha kulma-aineeni on todella monta vuotta vanha ja nyt se vihdoin loppui. Käyttöaikahan noissa väreissä on vuosi, mutta kummasti on kyllä väri pelittänyt ja pysynyt kulmissa moitteetta. Ei siis kumma kyllä mennyt miksikään.

whiteandfresh0881.jpg

Kun vielä lauantainakaan valikoimiin ei ollut tullut kaipaamaani shampoota, päädyin ostamaan gh:n shampoon ja hoitoaineen. Mulla ei ole hajuakaan, millaisia nämä ovat, ovatko hyviä vai huonoja. Onko kellään kokemusta? Ostin myös testiin Dr. Hauschkan Ruusu-päivävoiteen ja Earth Kissin naamioita. Noista naamioista kaksi oikeanpuoleista ovat kangassavinaamioita ja vasemmalla oleva vissiin perinteinen savinaamio.

whiteandfresh0889.jpg

Uusi parempi tyynykin on ollut hakusessa vähän puolitarkoituksella ja ostopäätös syntyi välittömästi, kun Familonin kahden tyynyn pakkaus oli hyvässä tarjouksessa. En myöskään hetkeäkään empinyt, kun näin sisustusosastolla tuon Nicholas Vahén liuskekivitarjottimen. Ostin pari vuotta sitten Tallinnasta kaksi pientä liuskekivialustaa ja tykkään niistä kovasti. Olenkin halunnut hieman isompaa alustaa, johon mahtuisi esimerkiksi useampi tuikku. Nyt sellainen vihdoin on! <3

whiteandfresh0885.jpg

Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä monta vuotta himoitsemani Pentikin Halipupu! Joo, älkää kysykö – jotkut pehmolelut vaan vievät sydämeni siitä huolimatta, että leikki-ikä on kauan sitten ohitettu. 😀 Tämänkin nakitin keskiviikkona äidin niskoille, sillä olihan se pupu saatava. Hehe! 

Ensi viikolla on sitten vuorossa Stockmannin Hullut Päivät ja melkein toivon, että siellä ei ole mitään must have -juttuja, kun muuten tulee aika ostostäyteinen lokakuu. Eikä pidä unohtaa loppukuusta olevia I love me -messuja, mistä varmaan löytyy myös jotain. Noh, pidetään kukkaron nyörit tiukilla sitten loppuvuosi. 😉

Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä toivottaa mukavaa viikon jatkoa, pian on jo taas viikonloppu!

4 kommenttia “Ostokset 3+1 päiviltä

    1. Satu: Mä ihan hetki sitten vasta kuulin kangasnaamioista enkä tiennyt, mitä ne on ja pakko oli päästä kokeilemaan. Saa nähdä, millaista on. 🙂

  1. Ihanaa, sie sait vihdoinkin tuon pupun. &hearts; Ei tosiaan ollu ihan heräteostos. 😉

    1. Soili: No on ihanaa! Mä olen todistetusti ainakin vuodesta 2011 sitä ihastellut. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *