Lushin joulutuotteet 2016

Torstaina vietettiin bloggaajailtaa Helsingin Lushilla, missä teemana oli alkavan joulukauden tuotteet. Nämä joulutuotetutustumiset ovat tuttuja jo aiemmilta vuosilta ja aina yhtä herkullisia. Itsensä hoitaminen ja hemmottelu saavat ihan uudenlaisen draivin, kun pääsee Lushin tuotteiden äärelle. 🙂 Alkuun kuvia myymälässä esillä olevista tuotteista ja lopussa kurkistetaan niitä joulutuotteita.

whiteandfresh2123.jpg

Don’t Look At Me -kasvonaamio

whiteandfresh2122.jpg

Rosy Cheeks -kasvonaamio

whiteandfresh2109.jpg

Ihana Herbalism-tuoreputsari kasvoille

whiteandfresh2110.jpg

Kokonaisia kahvipapuja sisältävä Percup-hierontapala

whiteandfresh2112.jpg

Antibakteerinen Parsley Porridge -saippua

whiteandfresh2113.jpg

Toffeentuoksuinen kestosuosikki Honey I Washed The Kids -saippua

whiteandfresh2114.jpg

Tämän varsin veikeän näköisen Devil’s Nightcap -saippuan kerrotaan inspiroivan mielikuvitusta ja auttavan selvittämään ajatuksia. 🙂 

whiteandfresh2115.jpg

Atooppiselle iholle sopiva toffeentuoksuva kaurasaippua Porridge, jota kannattaa hankkia pian, sillä se on poistumassa valikoimista!

whiteandfresh2121.jpg

Kuivattuja hedelmiä sisältävä Sultana Of Soap -saippua

whiteandfresh2139.jpg

Ja sitten niihin joulutuotteisiin! Isot saippuapalat ovat todella vaikuttavia. Katsokaa nyt tuota Shooting Stars– ja Snowcastle -saippuoita, miten noista raaskii leikata paloja irti? 🙂

whiteandfresh2142.jpg

Baked Alaska -saippua

whiteandfresh2146.jpg

Useamman joulun suosikki-suihkusaippuaa Snow Fairya on jälleen saatavilla, jopa kilon pullossa! 😀 Samalla tuoksulla löytyy myös suihkujellyjä ja vartalonhoitoainetta. Tuo vartalonhoitoaine oli itselleni ihan uusi juttu, mutta se toimii samoin kuin hiustenhoitoaine; levitetään pestylle kostealle iholle suihkussa, voidaan antaa hetken vaikuttaa ja huuhdellaan hyvin. Raikastusta ja piristystä kaipaava voi valita vartalonhoitoaineeksi piparminttuisen ja hieman viilentävän tuntemuksen antavan Christinglen.  

whiteandfresh2147.jpg

Ne, jotka eivät välitä Snow Fairysta, voivat tänä jouluna kokeilla jo edellisistä vuosista tuttua Rose Jamia tai vaikkapa Bubbly-suihkugeeliä, johon itse ihastuin. Bubbly on saanut inspiraationsa samppanjasta ja tuo tuoksultaan mieleeni Celebrate-vartalovoiteen (lue kokemukseni täältä), johon viime vuonna rakastuin. Harmi, että sitä ei tänä vuonna ole. Sen sijaan kuitenkin vartalovoiteiden joukosta löytyy yksi joulutuote: Sleepy. Ihana nimi, eikö! Voide tuoksuu laventelille ja onkin ihanteellinen käytettäväksi iltaisin. 

Kuvassa (yllä) keskellä näkyvät myös jouluiset suihkusmoothiet. Ne ovat noita pötköjä. Punainen on Candy Cane Roulade, jossa on tuoretta minttua, seetripuuta ja soijamaitoa. Keltainen Yog Log Roulade tuoksuu mausteiselle toffeelle ja oli näistä suihkusmoothieista ehdottomasti oma suosikkini. Tykkään talvikautena käyttää kaikenlaisia makeahkoja ja pehmeitä tuoksuja ihonhoidossa.

whiteandfresh2148.jpg

Valikoimissa on myös tuttuun tapaan paljon erilaisia kylpyvaahtoja ja -palloja. Näitä katsellessa iskee aina kevyt harmitus siitä, ettei ole kylpyammetta. Näitä voi kuitenkin käyttää myös jalka- ja käsikylvyissä, joten siitä saa hieman lohtua. 🙂 Yllä olevan kuvan vasemmassa alareunassa oleva vihreä pala on Salt And Peppermint Bark -kuorintapala. Saimme valita kaksi tuotetta joulutuotteiden joukosta, ja valitsin tämän kuorintapalan ja Bubbly-suihkugeelin. 

whiteandfresh2149.jpg

Vaniljantuoksuinen Butterbear-kylpypallo

whiteandfresh2150.jpg

whiteandfresh1.jpg

Hauska parituntinen Lushilla kului kevyen käsihoidon parissa. Rentouduimme huljuttelemalla käsiämme kylvyssä, jonka jälkeen testasimme muutamia joulutuotteita käsiimme. Testiin pääsivät Buche De Noel -tuoreputsari, Salt And Pepper Bark -kuorintapala, Christingel- ja Snow Fairy -vartalonhoitoaineet sekä Sleepy vartalovoide.

Lopuksi valmistimme vielä itse Buche De Noelia ja saimme sitä mukaamme kotiinkin. Tätä tuoreputsaria olenkin kokeillut aiemmin. Ihan kiva putsari, mutta vaatii meikin esipuhdistuksen jollain muualla, kuten esimerkiksi öljyllä. Lisäksi omalle iholleni tämä oli hieman kuivattava, mutta nyt aion käyttää tätä vähän harvemmin kuin joka päivä. Tykkään kuitenkin, kun tästä löytyy rakennetta. 🙂

whiteandfresh.jpg

Oli todella mukava päästä taas tutustumaan joulutuotteisiin. Valikoimissa on tällä hetkellä myös Halloween-tuotteet ja niitä kannattaakin käydä kurkistamassa. Ehkä niitä voisi hyödyntää jotenkin Halloween-juhlinnassa? 🙂 Viime vuonna vietin yhdet pikkujoulutkin Lushin järjestämässä Beauty Schoolissa, joten voin hyvällä mielellä suositella pientä illanviettoa Lushilla vaikkapa ystävien tai kollegojen kanssa. Lisää tietoa erilaisista tilaisuusvaihtoehdoista löydät täältä! 🙂

8 kommenttia “Lushin joulutuotteet 2016

 1. Ihan mahtavia nuo Lushin tuotteet! Tuoksut niiiiiin mielettömän ihania ja mikä saippuaelämysmaailma, aaah. Saattaisi mopedi karata käsistä jos tuonne pääsisin joskus. 😉 Mukaan lähtisi taatusti nalle, sininen kultatähtipallero… ja ja ja &hearts;<br />
  <br />
  Ihanaa viikonloppua Irina &hearts; &hearts;

  1. Soili: Nää on aivan ihania, kaikki aistit avoinna kun käyttää. &hearts; Lushilta voi tilata verkkokaupastakin, joten siinä olisi sulle hyvä vinkki näin joulun lähestyessä. 🙂

  2. Niin on &hearts; Ajattelin itsekin tuota verkkokauppamahdollisuutta… ja luultavasti haalin noita tähtitaivas-kylpypalloja useammankin kylvyn verran, ja tehdä sitten ihania tähtitaivaskylpymatkoja. &hearts; 🙂

 2. Ihania kuvia! Minäkin tykkään paljon Lushin tuotteista, kun ovat niin ihanan näköisiä ja tuoksuisia!

  1. Tuuliviiri: Lushin myymälässä kokee hetkellisesti sekoavansa, kun tekisi mieli kokeilla kaikenlaisia tuotteita. Ovat niin herkullisia! 🙂

 3. Kävin kääntymässä Lushin ovella ja olin tikahtua hajuun. Lähempi tutustuminen tuotteiden ainesosaluetteloihin ja en käy enää edes ovella kääntymässä. Herkkäihoisten kannattaa pysyä kaukana. Sanon vaan että apua, iho kutisee pelkästä ajatuksesta jo..

  1. Mari: Lushin tuoksumaailma onkin vahva eikä sovi tuoksuherkille. Lushin tuotteet eivät myöskään ole luonnonkosmetiikkaa tai apteekkikosmetiikkaa, joten herkkäihoisen on toki oltava varovainen tuotteiden käytössä ihan niin kuin kaikkien muidenkin uusien tuotteiden kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *