Loppuneet kosmetiikkatuotteet: kesäkuu 2016

Hepskukkuu! Nyt on kuulkaa semmoinen saalis loppuneissa kosmetiikkatuotteissa, että ihan itseänikin hämmensi. 😉 Tuotteita loppui yhdeksän, joista kaikki olivat ihan normikokoisia. 

whiteandfresh0586.jpg

Hydran perusvoide – Pari vuotta sitten aknelääkkeestä allergisoituneelle, ärtyneelle ja kuivuneelle kasvojen iholle tämän alun perin ostin apteekista, mutta eipä ollut mieleeni. Äärettömän rasvainen, kuten piti ollakin, mutta ei oikein imeytynyt enkä muutenkaan pitänyt koostumuksesta. Rasvauksen jälkeen piti aina kädet pestä moneen kertaan, että rasvan sai irti sieltä, missä sitä ei pitänyt olla. Lopulta käytin tämän voiteen jalkapohjiini. 

Victoria’s Secret Ultimate Flirt vartalo- ja käsivoide – Tämän ihanan tuoksuisen vartalo- ja käsivoiteen ostin viime syksynä I love me -messuilta. Tykkään käyttää näitä VS:n voiteita käsiini ja välillä jalkapohjiin. En hirveästi uskalla atoopikkona lutrata näitä koko keholle. Mutta on kyllä ihana hieroa näitä käsiin ennen nukkumaanmenoa ja nukahtaa ihanaan tuoksuun käsissä. 🙂

Colgate hammastahna – Vakkarihammastahna miedolla mintun maulla ei kaipaa enää selittelyjä. 

Batiste kuivashampoo (original) – Tähän mennessä paras kuivashampoo, jossa miellyttävä tuoksu ja tekee mitä pitääkin. Muodostunut vakkarituotteeksi.

Dove suihkusaippua – Olen pari putelia nyt käyttänyt näitä Doven suihkusaippuoita. Ihan perus markettitavaraa, pesee ja puhdistaa. Aika voimakastuoksuinen tämä mikälienytolikaankunenmuistanimeä, mutta kyllä näillä kainalot pesee. 😉 Edullinen silloin, kun vaikkapa rahat on vähissä.

Sensai Creamy Soap Step 2 – Ostin tämän testiin syksyn Hulluilta Päiviltä. Sensai juttu on useampiosaiset puhdistussessiot, mutta omalle kukkarolle nämä ovat sen verran tyyriitä, että päätin mennä tällä yhdellä. Hyvin kyllä pesee ja tykkäsin todella paljon tämän vaahtoavuudesta. Ei tarvitse kuin pienen nokareen ja sillä saa pestyä koko kasvot. Jokapäiväisessä käytössä tämä tosin kävi liian kuivattavaksi omalle iholleni, varsinkin talvella. Silloin piti sitten olla tasoittavana aika tuhti kasvovoide. Kyllä varmasti käyttäisin enemmänkin Sensain puhdistusaineita, jos eivät olisi niin kovin hintavia omalle kukkarolle. <3

Rexona Stress Control deodorantti – Päätin kokeilla, miten tämä dödö toimii ja toimihan se. Aiemmin olen käyttänyt pitkään hyväksi havaittua biorythm-dödöä, mutta kokeilun- ja vaihtelunhalu vei voiton. 🙂

Ellos Lotus Flower käsisaippua – Elloksen lehdistöpäivästä tuotekassin mukana saatu nestemäinen saippua oli ihan ok. Ei maailmaa järistyttävä, mutta pesi hyvin ja tuoksu oli mieto ja ihan miellyttävä. En erikseen lähtisi tätä uudestaan hankkimaan, mutta ihan mielelläni käyttäisin, jos tällainen osuisi eteeni uudelleen.

Victoria’s Secret Total Volume shampoo – Olin kuullut, että Kööpenhaminan lentokentän VS:ltä saa shampoita ja hoitoaineita, joten olihan semmoisen hankittava paluumatkalla maaliskuun Köpis-reissulta. Shampoo oli ihan toimiva, mutta ei siinä mitään todella erikoista ollut, jos merkkiä ei lasketa mukaan. Ehkä se oli kuitenkin se juttu tässäkin tuotteessa. Merkki houkuttaa. Voisin ostaa uudelleenkin, mutta tuskin sen kummemmin lähtisin tätä enää uudelleen metsästämään. 😉

Kaikki tuotteet olivat siis toimivia, ei pahaa sanottavaa näistä mistään. Dödö, hammastahna, VS:n rasva ja kuivashampoo menee vakkarituotteina, muut olivat kiinnostavia kokeiluja. Eniten ehkä kuitenkin tykkäsin Sensaista ja sitä voisin merkkinä kokeilla jatkossa, jos mahdollisuus tulee eli jos edullisesti löytää. Inhokki oli tuo apteekin Hydran. Sille ehdottomasti korvike, jos joskus vielä tarvitsee apteekin valikoimista superrasvaisen voiteen. 😀

Palataan loppuneisiin tuotteisiin taas ensi kuussa. Mukavaa viikonloppua! <3

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: kesäkuu 2016

  1. Jo on hyvä pino loppuneita! Sensain putsaria en itsekään voi ihan joka päivä käyttää, sunkin iholla varmaan sopivampi ainakin talvella olisi pehmeästi vaahtoa cleansing milk.

    1. JonnaH.: Mun täytyy kokeilla tuota puhdistusmaitoa, jos päädyn vielä joskus satsaamaan Sensain putsariin. Olisi kyllä kiva, tykkäsin niin tuostakin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *