Kööpenhaminan sisustuskauppoja

Nyt on aika esitellä teille muutama suosikkini Kööpenhaminan sisustuskaupoista. Niissäkin tuli jonkin verran piipahdettua vaikka ostokseni keskittyivätkin enemmän vaatteisiin ja kosmetiikkaan. Kävin myös parissa tavaratalossa, kuten MagasinissaIllumissa ja Illum Bolighusissa, mutta koska en yleensä osta tuotteita merkeittäin en juurikaan jaksa pyöriä tavarataloissa.

Artium (Vesterbrogade 1L)

IMG_7886.jpg

IMG_7904.jpg

whiteandfresh.jpg

whiteandfresh1.jpg

whiteandfresh2.jpg

whiteandfresh3.jpg

Artium myy pääosin designtuotteita ja myymälä onkin täynnä jos jonkinlaista piensisustustuotetta. Liike sijaitse sopivasti lähellä hotellia, jossa majoituin ja siellä tulikin pari kertaa piipahdettua. Se oli myös sopivasti matkan varrella Strøgetille mennessä ja sieltä tullessa. Myymälässä on edustettuna myös suomalaisia designtuotteita. Ensimmäisellä kerralla ostin vain lakritsia, mutta oli pakko käydä vielä toisen kerran, sillä Hayn hiusharja jäi niin vahvasti mieleen pyörimään, että kävin senkin ostamassa. 🙂

Plint (Købmagergade 50)

IMG_8092.jpg

whiteandfresh.jpg

whiteandfresh1.jpg

whiteandfresh2.jpg

whiteandfresh3.jpg

Plintin bongasin matkallani Rundetaarniin eli pyöreään torniin. Kannattaa siis poiketa Strøgetilta myös Købmagergadenille, josta löytyy kivoja kauppoja, ja samalla voi käydä Rundetaarnista ihailemassa upeita maisemia. 🙂 Plint ei ole designsisustuskauppa vaan on tyyliltään hieman maanläheisempi ja rustiikkisempi. Uskaltaisikohan ajatella, että se olisi tyyliltään vähän kuin yhdistelmä Helsingin Peroba-, Pino- ja Nougat -myymälöitä? Täältä meinasin ostaa itselleni keittiöpyyhkeen, mutta en sitten kuitenkaan… lopulta näin jälkikäteen on kuitenkin vahvasti jäänyt mieleen kummittelemaan tuollainen alimmassa kollaasissa näkyvä liuskekivitarjotin/-alusta. Sellaisen ihan ehdottomasti haluaisin ja mietin vain, miksi en ostanut. Löytyisiköhän samanlaisia jostain täältä Suomesta?

Superlove (Gothersgade 9)

whiteandfresh3.jpg

IMG_8184.jpg

IMG_8185.jpg

whiteandfresh.jpg

whiteandfresh1.jpg

whiteandfresh2.jpg

Superlove myy sisustustuotteiden lisäksi muotia ja koruja. Täältä en ostanut mitään vaikka tutkiskelin hieman karttaprinttejä ja ihastuin palavasti näyteikkunassa näkyviin Woden mustiin lenkkareihin. Aion käydä tuolla vielä uudelleenkin, jos vaan joskus vielä Kööpenhaminaan pääsen matkustamaan. Superlovelta löytyy myös verkkokauppa ja maailmanlaajuinen toimitus.

Søstrene Grene (Amagetorv 24)

S%C3%B8strene%20Grene7.jpg

S%C3%B8strene%20Grene.jpg

S%C3%B8strene%20Grene1.jpg

S%C3%B8strene%20Grene2.jpg

S%C3%B8strene%20Grene3.jpg

S%C3%B8strene%20Grene4.jpg

S%C3%B8strene%20Grene5.jpg

S%C3%B8strene%20Grene6.jpg

En oikein osaa sanoa, mihin Søstrene Grene -kauppaa vertaisi. Joku voisi sanoa sitä samanlaiseksi krääsäkaupaksi kuin Tigeria, mutta mielestäni ei ihan. Välillä kaupassa kuljeksiessani tuli fiilis kuin olisi ollut Clas Ohlsonin kodintarvikehyllyjä tutkiskelemassa, mutta en silti ihan siihenkään vertaisi. Ehkä tämä on sitten vain ihan omanlaisensa. 😉 Valikoima koostuu suurimmaksi osaksi säilytys-, paperi- ja askartelutarvikkeista. Käsityö- ja askarteluhommia harrastaville suosittelen ainakin! Hauskana detaljina pakko mainita kassan jälkeen sijaitsevat pitkät puupöydät, joilla voi itse pakata ostoksensa ilmaisiin paperipusseihin. Itsehän ostin tuolta pienen puisen tarjottimen, joka jo näkyikin Ostokset Kööpenhaminasta -postauksessa.

Ennen matkaa löysin jonkun vinkin kaupasta nimeltä Notre Dame, mutta se ei osunut niille reiteille, joilla minä kuljin. Olisin myös halunnut käydä Fisketorvet -kauppakeskuksessa. Varmasti missasin paljon muutakin, mutta kaikelle ei kuitenkaan saanut aikaa riittämään, joten ensi kerralla sitten. 😉

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *