Pureclinica UltraColl® kollageenivalmiste

Tartuin uteliain mielin tilaisuuteen, kun sain mahdollisuuden kokeilla Pureclinican UltraColl® merikollageenia. Talven jäljiltä tuntuu, että iho on kovia kokenut ja tunkkainen, ja oman osansa kaikkeen tuo varmasti myös hiljaa lähestyvä uusi vuosikymmen. Elimistön kyky tuottaa kollageenia alkaa vähitellen heikkenemään 25 ikävuoden tienoilla ja tässä ollaan siitä iästä matkattu eteenpäin jo reilu kymmenen vuotta. Noin 40 ikävuoden paikkeilla kollageenin tuotanto loppuu kokonaan. Kääk, sanon minä!

whiteandfresh8546.jpg

Ihon lisäksi kollageeni vaikuttaa elvyttävästi myös hiuksiin, kynsiin ja niveliin. Ohuthiuksisena voin sanoa, että en kyllä panisi pahakseni, jos tämä kollegaanikuuri näkyisi ihon lisäksi hiuksissa. Tällä kokeilulla toivon kuitenkin enemmän ihovaikutusta, sillä koen, että ihoni kaipaisi hieman eloa. 

whiteandfresh8551.jpg

Kollageenivalmisteita valmistetaan sekä eläin- että kalakollageenista, mutta yhä useammin jälkimmäisestä. Eläinkollageeni valmistetaan naudasta, mutta siinä on riskinä prionitaudit [prion disease; prionien aiheuttamia rakkulaisia aivosairauksia: skrapi, hullun lehmän tauti, Creutzfeldt-Jakobin tauti, kuru; ks. hullun lehmän tauti,Creutzfeldt-Jakobin tauti (Lähde: Terveyskirjasto)]. Siksi eläinkollageenin suosio on vähentynyt. Tämä testiin saamani UltraColl® merikollageeni on juurikin kalakollageenia, kuten nimestäkin voi päätellä. 

whiteandfresh8550.jpg

Olen aiemmin kokeillutkin yhtä kollageenivalmistetta, mutta sitä riitti vain pariksi viikoksi, joten testausaika oli aivan liian lyhyt. Ohjeen mukaisella annostuksella tämä purkki kestää säännöllisesti käytettynä kolme kuukautta. Siinä ajassa ehtii varmasti jo tuloksiakin syntymään.

Onko teillä kokemuksia kollageenivalmisteista, oletteko huomanneet positiivisia vaikutuksia?

 

Yhteistyössä UltraColl / Health Supplements Finland Oy

4 kommenttia “Pureclinica UltraColl® kollageenivalmiste

 1. Mä en sit vissiin tuota kollageenia enää ollenkaan… :/ Kertoile sitten kokemuksiasi kun vaikutuksia alkaa näkymään! Vaikuttaa ihan kiinnostavalta tuotteelta.

  1. Dara: Mun mielestä on aika pelottavaa, että kun yrittää ajatella olevansa vielä nuori tai "nuori", kun täyttää 40 niin sitten on kuitenkin niin vanha, että kehokin lopettaa jonkun tärkeän aineen tuotannon. ;D Mä kerron kyllä kokemuksista tämän testauksen jälkeen. Pidetään peukkuja, että tuloksia tulee! 🙂

  1. H.k: Omalla kohdallani ei valitettavasti kolmen kuukauden käytön jälkeen ilmennyt huomattavia tuloksia, mutta ehkä vaikutukset ovat yksilökohtaisia? Kirjoitin kuitenkin kokemuksistani oman jutun ja sen voi lukea alla olevasta linkistä.<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://whiteandfresh.casablogit.fi/lue/2016/08/kokemuksia-pureclinican-ultracoll-kollageenista&quot; target="_blank">http://whiteandfresh.casablogit.fi/lue/2016/08/kokemuksia-pureclinican-ultracoll-kollageenista</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *