Poimintoja Hullut Päivät -kuvastosta

Stockmannin Hullut Päivät alkavat ylihuomenna ja kuvastoa on tullut taas selailtua. Mitään mullistavaa sieltä ei tänä vuonna omaan silmään osunut, mutta muutamia juttuja voisin kotiuttaa. Suurin osa tämän postauksen tuotteista tulee myyntiin keskiviikkona. Perjantailta bongasin myös pari kivaa tuotetta.

whiteandfresh.jpg

Piecesin T-paita ⎢DKNY mustavalkoiset lenkkarit

Tavallisille t-paidoille on käyttöä, pääasiassa kotona ja tuo harmaa olisi juuri passeli. DKNY:n lenkkarit iskivät verkkokalvoilleni ja lujaa, sillä kaipaan kunnon citylenkkareita. Viime kesänä Halpahallista ostetut lenkkarit ovat ihan ok, mutta eivät jaloille pidemmän päälle paras vaihtoehto muovisen pohjan vuoksi. 

whiteandfresh1.jpg

Kiehl’s Creme de Corps -vartalovoide 1000 ml ⎢Sensai 38° ripsiväri

Kiehl’sin litrasesta vartalovoiteesta riittäisi pitkäksi aikaa ja ensimmäinen Kiehl’s-kokemukseni alkuvuodesta oli sen verran miellyttävä, että voisin kokeilla merkin muitakin tuotteita. Sitten on tämä oma luottotuotteeni eli Sensain 38° ripsari. Normaalihintaisena kun on melkein 25 euroa, niin kyllä se nyt kannattaisi hankkia! Ehdin tosi juuri ostaa itselleni uuden alennuksella, mutta silti pari euroa kalliimmalla kuin mitä se Hullareilla nyt maksaa. 😉

whiteandfresh2.jpg

Method Fresh Air pyykinpesuaine täyttöpussi ⎢OralB 2500 Black sähköhammasharja ⎢OralB vaihtoharjoja ⎢Garmin Vivofit2 aktiivisuusranneke

Rakastamani Methodin Fresh Air pyykinpesuaineen täyttöpussin saa nyt sen verran edullisesti Hulluilta Päiviltä, että se on käytävä hakemassa! Uusi sähköhammasharjakin olisi kiva, sillä vanhasta alkaa vuosien mittaan tietenkin puhti vähenemään. Saa latailla aiempaa useammin eikä värikään ole niin kiva kuin tässä mustavalkoisessa. 😉 Veikkaan kuitenkin, että joudun vielä tyytymään vanhaan harjaani ja käyn hakemassa siihen vain vaihtoharjoja. En panisi myöskään pahitteeksi, jos saisin tuon uuden Garminin Vivofit2 aktiivisuusrannekkeen, sillä omassa vanhemmassa versiossani ei ole valaistua näyttöä. Yritä siinä nyt sitten pimeällä nähdä jotain. Hullujen Päivien tarjous Vivofit2:sta on itseasiassa oikein passeli, liki puolet on hinnasta saatu pois. Tarjous koskee tosin vain valkoista ranneketta, mutta sehän on melkein yhtä ihana kuin mustakin, eikö? 😉

whiteandfresh3.jpg

Nioxin Trial Kit System ⎢FrozzyPack eväsrasia

Paljon hehkuttamani Nioxin hiustenhoitotuotteet ovat tänäkin vuonna Hullari-tarjousten joukossa. Aloituspakkauksessa on shampoo, hoitoaine ja hiuspohjaan jätettävä hoitoaine. Niillä pääsee kivasti alkuun ja oma päänahkani on todella tykännyt Nioxinista. Voin suositella! Lisäksi käteviä FrozzyPack eväsrasioita löytyy muutamassa eri värissä. Niissä on varsin kätevä kantaa eväät mukana ja erityisesti silloin, kun jääkaappia ei ole lähettyvillä. Kannen kun laittaa ajoissa pakastimeen jäätymään, pysyy eväät kylmänä useamman tunnin.

Mitä sinä olet ajatellut hankkia Hulluilta Päiviltä? 🙂

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Irina / White & Fresh - -

14 kommenttia “Poimintoja Hullut Päivät -kuvastosta

 1. Usko tai älä, mutta en ole vielä edes katsonut hullujen päivien kuvastoa =D Jotenkin jäänyt ihan paitsioon.<br />
  Tänään on kyllä pakko korjata tilanne 🙂

  1. Tsinnia: Mä olen selannut sen läpi kahdesti, joista toisella kertaa tarkemmin eli klikkailin netissä lisätietoja auki ja semmoista. Jotenkin lukukertojen lisääntyessä silmät aina havaitsee jotain, mitä ei aiemmalla kerralla huomannut. 😉

 2. Selasin kuvaston viikonloppuna ja sieltä ei kolahtanut ihmeemmin mikään… paitsi K-tuoli! 🙂 Se saa kyllä edelleenkin jäädä odottamaan parempia päiviä (lue: lottovoittoa). Olen torstaista lähtien reissussa, joten väliin jää muutenkin nämä hullarit. Onneksi kuitenkin keskiviikkona on myynnissä käyttämäni meikkivoide ja mm. kuivashampoo, joten ne käyn äkkiä kipaisemassa. Tennareita mäkin katsoin, mutta taidan säästää nekinkesäkuiselle Nykin reissulle!<br />
  <br />
  Ostin muuten ekaa kertaa Nioxinin pakkauksen Sokkarin 3 1 päivää tarjouksesta. Siinä on iso 300ml shampoo, iso 300ml poishuuhdottava hoitsikka ja pienempi 150ml jätettävä hoitsikka. Oli huippuhyvässä alessa 38 euroa!! En ole vielä kerennyt korkkaamaan, odotan innolla huomaanko muutosta hiuksissa.:)

  1. Heidi: Mä olen myös miettinyt tennareiden ostamista New Yorkista, mutten millään malttaisi odottaa. 😀 K-tuoli puolestaan on omaan makuuni turhan krumeluuri, tulee mieleen niin vahvasti blogeissa nähty kromipainotteinen bling-kausi. 😉 Ja hei, kerro ihmeessä kokemuksiasi sitten tuosta Nioxinista, kun pääset sen käyttöön korkkaamaan!

  2. K-tuoliko krumeluuri?! Hmm… Näin me nähdään asiat eri tavalla. 🙂 Oi, milloin sulla on reissu Nykiin? Säästän itse kaikki ostokset sinne. Kitkuttelen yksillä sinisillä farkuillakin, koska haluan ostaa sieltä itselleni parhaiten istuvia Guessin farkkuja. Suomessa ne maksaa hunajaa ja siellä makaroonia 😉 Joo, odotan mielenkiinnolla Nioxinin tuloksia.

  3. Heidi: Juu, mulle K-tuolin kuosi teräsjalkoineen tuo mieleen krumeluurin. Johtuu pitkälti myös mielleyhtymästä, joka syntyi silloin, kun kromi yms. oli paljon blogeissa esillä ja samassa yhteydessä K-tuoli ja sen kaltaiset. :)<br />
   <br />
   Nykin reissua ei olla vielä varattu, joten ajankohta on vielä auki. Toivottavasti päästään sinne kuitenkin pian! &hearts;

 3. Mä vasta eilen illalla aloitin selailun, enkä jaksanut kahlata loppuun saakka. Täällä kun ollaan nettikaupan varassa, niin en oo vielä koskaan saanut aikaiseksi hankkia Hullareilta mitään. Jännä nähdä, miten tällä kertaa käy. Ois siellä kyllä useampikin kiva juttu tarjouksessa.

  1. Anna: Mullakin on niin kiire viikko, että pidän peukkuja, että ehdin noi pakolliset eli pyykinpesuaineen ja vaihtoharjat hakemaan. 🙂

 4. Minulla jäänyt hullarikuvasto jotenkin aivan taka-alalle. Itse asiassa mies taisi sitä tarkemmin katsella 🙂 Parin viime viikon ajatukset olleet täysin tulevan viikonlopun messuissa, joten kaikki ylimääräinen on unohdettu. Taidan siis tällä kertaa tyytyä muiden hullari-innostuksen seurailuun ja laittaa rahat talteen jotakin muuta varten 😀

  1. Jossu: Ei munkaan tule kamalasti tehtyä Hullari-ostoksia, mut jos noi tärkeimmät ja tarpeellisimmat eli vaihtoharjat hammasharjalle ja pyykinpesuaineen täyttöpussin ehtisi hakemaan. 🙂

 5. Ai nyt sulle kelpaaki citylenkkarit? Vaikka olit niitä niin vastaan kun olit New Yorkiin lähdössä. No Miia miten on, syötkö sanasi?

  1. Hen: Huomasitko, että tämä ei ole Miian blogi, johon kommentoit? 😉

  2. Penaalin tylsin kynä kävi sitten heittämässä shittinsä sinun blogiin, vaikka Miialle<br />
   tarkoittikin. Ei ole kaikki muumit laaksossa.<br />
   Sinulla on kiva, maanläheinen blogi. Luen kyllä vaikka en ole aikaisemmin kom-<br />
   mentoinutkaan.<br />
   Iloista kevään jatkoa citylenkkareilla tai ilman.

  3. Raippa: Ihana kuulla, että tykkäät! 🙂 Aurinkoista ja iloista kevättä sinne myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *