Loppuneet kosmetiikkatuotteet: maaliskuu 2016

Vau, mikä loppuneiden kosmetiikkatuotteiden saalis maaliskuussa! Kahdeksan normaalikokoista tuotetta loppui. <3 

whiteandfresh.jpg

Victoria’s Secretin Ultrarich Cream Wash -suihkusaippua – Tämän ihanan tuoksuisen ja täyteläisen Coconut Milk suihkusaippuan ostin syksyllä New Yorkista. Ostaisin ehdottomasti uudelleen! Ehkäpä ensi reissulla…

Lushin Big shampoo – Merisuolashampoo, joka taatusti puhdistaa hiukset narskuvan puhtaaksi. Pesukokemus oli aika jännittävä, sillä shampoo on koostumukseltaan kuin isorakeista merisuolaa. En tiedä, ostaisinko itse jatkossa, mutta en missään nimessä jättäisi käyttämättä, jos tätä saisin.

No Nothing Very Sensitive -sarjan hoitoaine – Shampoohan loppui jo edellisessä kuussa, nyt hoitoaine. Tämä on hyvä sarja ja voisin ehdottomasti ostaa uudelleenkin, onhan näitä jo parit satsit tullut käytettyä.

ACO Body Lotion Limited Edition Orange Blossom & Cocoa Butter – Tämän sain I love me -messuilta Yliopiston Apteekin ständiltä. Voide on parfymoitu ja se on ehkä se juttu, miksi EN ostaisi tätä uudelleen. Tuoksu tässä voiteessa on jotenkin tunkkainen enkä pitänyt siitä. Itse voiteen koostumus oli ihan ok. 

Bliw mustikkasaippua – Asunnon edellinen asukas oli tämän jättänyt lähtiessään, joten käytin loppuun. Ihan perussaippua, jota voisi joskus itsekin ostaa. 

Rexona Biorythm -deodorantti – Vakkarituote! 🙂

Colgate -hammastahna – Vakkarituote tämäkin, mukavan mieto mintun maku eli polttele suussa. 😉

Sensai 38° -ripsari – Ehdoton luottotuotteeni <3

Piakkoin olisi edessä kurkistus kylpyhuoneen laatikoihin, jotta voisi hieman saada käsitystä siitä, millainen määrä tuotteita siellä vielä odottelee käyttöä. Vähän on laatikot päässeet räjähtämään eli järjestelypuuha on edessä. Heille, joille tämä projekti ei ole tuttu, niin lyhyesti siitä kerroin viime kuussa ja linkkasin myös haasteen alkuajoille (klik!). Näihin kuviin ja tunnelmiin!

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: maaliskuu 2016

  1. Lushin Big on mun päässä niin nimensä veroinen. Ainoa shampoo, jolla oikeesti (muotoilutuotteiden avustuksella) sain tästä mun liuhuletistä kunnon tukan! Jatkuvaan käyttöön oli tosin liian pesevä.

    1. Dara: Mulla hei onkin tässä lähiaikoina (toivottavasti) tulossa postaus tuotteesta, joka onkin sulle just passeli! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *