Olohuone auringonvalossa!

Miten ihanasta auringonpaisteesta saimmekaan nauttia parin päivän ajan tässä kuluneella viikolla! Kyllä sitä on kaivattukin. Tällä kertaa se olikin hieman erilaisempaa kuin muina aurinkoisina päivinä, sillä valo jaksoi kantautua ihan olohuoneeseen asti. Asuntoni pohja on sellainen, että olohuone on niin sanotusti syvennyksessä terassin vuoksi. Makuuhuoneeseen saa enemmän luonnonvaloa jopa talvella, sillä se on samassa linjassa talon ulkoseinän kanssa. Tästä syystä kuvien ottaminen muualla kuin makuuhuoneessa on talviaikaan lähes mahdotonta. Onnistuu se jotenkin, kun laittaa kattovalon päälle, mutta siltikin kuviin saa roppakaupalla kohinaa eikä keinovalossa otetun kuvan värisäädöt ole ihan helpoimmasta päästä muokata. Ihan vähän tulee tässä vaiheessa ikävä edellisiä koteja, joissa oli kelvollista kuvata pilvisempänäkin päivänä ilman lisävaloa. 😉

Nappasin siis muutamia kuvia olohuoneen tv-tasosta ja sen koristuksista. Palmu on tilapäissijoitettuna tuossa, kun sen oma paikka on toistaiseksi tuossa, missä nyt on neilikkakimppu.

whiteandfresh7356.jpg

whiteandfresh7359.jpg

whiteandfresh1.jpg

whiteandfresh7358.jpg

whiteandfresh7363.jpg

whiteandfresh.jpg

whiteandfresh7365.jpg

Kodin suhteen to do -lista on aika pitkä. Paljon on kaikenlaista tekemistä mielessä; karsimista, järjestelyä ja somistelua. Tekemistä on paljon, mutta aikaa ja energiaa niin vähän. Pikkuhiljaa kuitenkin valonmäärän lisääntyessä siihenkin tullee muutos. Siihen asti pieniä juttuja vähän kerrallaan. Seuraavana olisi listalla keittiön kuiva-ainekaapin järjestely ja keittiön tasojen siivous ja yksinkertaistaminen. Oli se sitten avokeittiö tai keittokomero, niin aina niille keittiön tasoille eksyy ylimääräistä tavaraa. 😉

Mukavaa viikonloppua!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *