Superdieetti Simple – viikko 2

Kolmas viikko Superdieetti Simpleä käynnistyi tänään, ja nyt onkin aika pikaisesti raportoida kakkosviikon kuulumiset. Viikko meni ihan kivasti, ruokaa oli jo huomattavasti helpompi saada alas. Plussapäiviä oli yksi vähemmän kuin viime viikolla ja se helpotti huomattavasti. Dieetissä on siis plus- ja miinuspäiviä, jolloin ruoan määrä vaihtelee. Nyt jatkossa, kun viikkojen myötä ruokamäärä pienenee koko ajan, on plussapäivinäkin helpompi syödä. 🙂

whiteandfresh7300.jpg

whiteandfresh7311.jpg

whiteandfresh7322.jpg

Lipsumisia oli yksi eli söin torstaina yhden mehujään. Tätä ei olisi tosin tapahtunut ellen olisi ollut nenän RFA-hoidossa. Kyseessä on siis hoito, jossa nenän limakalvoja (alakuorikoita) poltetaan kuumennetaan nenän tukkoisuuden vähentämiseksi. Tämän toimenpiteen jälkeen siis tuli syödä mehujää, jotta verisuonet supistuisivat nopeammin. Lisäksi viikko piti sisällään cheat mealin, jolloin yhdellä aterialla saa syödä mitä haluaa. Tein kuten moni muukin eli söin herkkuja (jäätelöä ja suklaata) vaikka eihän se ihan ohjeistuksen mukaista ollut. Cheat mealissa valinta on toki vapaa, mutta olisi suotavaa silti pitää ateria terveellisyyden rajoissa. 😉

whiteandfresh7335.jpg

Paino ei viikon aikana pudonnut vaan puntari näytti itse asiassa 100 g enemmän kuin viikko sitten. Näin ollen kokonaispudotusta kahden viikon aikana on tullut hurjat sata grammaa. 😀 Viime viikon aikana kuitenkin kiristykset yms. on keskivartalolla lähtenyt eikä olo ole enää niin pallomainen. Loppupeleissä ruokavalio on varmasti ollut hyväksi (paljon muun muassa kasviksia ja marjoja), mutta pakko myöntää, että kyllähän se harmittaa, kun vaakalukema ei yhtään pienene. Aion kuitenkin jatkaa sinnikkäästi, en tosiaan aio luovuttaa. Kolmannes on vasta puserrusta takana, joten mitä vain voi vielä tapahtua. Tiesin jo etukäteen, että painon putoaminen on minulle hankala juttu – mistä lie johtuu. Olenkin siis tyytyväinen siitä, että tällä ruokamäärällä en ole sentään lihonut, se on jo itsessään hyvä juttu!

Sitkeä sissi toivottelee täältä sinne ruudun toiselle puolelle oikein mukavaa alkanutta viikkoa! <3

6 kommenttia “Superdieetti Simple – viikko 2

 1. Hei, olen itse monesti harkinnut ottavani juuri simplen tai vastaavan kokeiluun, mutta se on aina kosahtanut siinä vaiheessa kun rupean miettimään että paljonkohan pitää kaikkea lisäravinteita ym ostella normi ruuan lisäksi. Olisi kiva tietää esim. Paljon sinulla menee viikossa rahaa ohjeen ruokiin? 🙂 ps. Ateriasi näyttävät NIIN herkullisilta 🙂

  1. Ms: Dieetissä ei ole pakko käyttää mitään lisäravinteita ellei itse halua. 🙂 Minulla on käytössä omega3, jota käytän ohjeistusta vähemmän, ja soijalesitiini. Rahaa ruokaan menee kyllä enemmän kuin on mennyt aiemmin, sillä tässä syödään usein ja terveellisesti. Valitettavasti terveelliset valinnat on usein epäterveellisiä kalliimpia, ikävä tosiasia. On vaan yritettävä löytää kauppa- ja ruoka-ainekohtaisesti edullisempia vaihtoehtoja (vrt. kotimaiset marjat/ulkomaiset marjat ja vihannekset yms.). Olen säilyttänyt dieetin aikaiset kauppakuitit, jotta voin myöhemmin katsoa, paljonko maksoi, mutta en ole nyt laskenut mitään tarkkaa. Huomaan silti, että kauppalaskut ovat isompia aiempaan verrattuna. Joudun itse ainakin dieetin jälkeen soveltamaan hieman, jotta rahat riittävät. 🙂

 2. Hyvä sinä! Älä luovuta &hearts; Uskon, ettei väldee heti alussa putookaan ja sit voi olla että parin kolmen vkon päästä kilot alkaa karisemaan ihan yhtäkkiä!!!

 3. Eikös se niin ole, että painonpudotuksen parissa ekassa viikossa lähtee ainoastaan nesteet? Ja sähän oot juonu tosi paljon vettä niin kuin kuuluukin eli pudotusta ei siksi ole tapahtunut. Kuten S tuolla sanoikin niin viikon parin päästä ne kilot rupee karisemaan 🙂 <br />
  <br />
  Näyttää ainakin tosi terveellisiltä noi sun ateriat! Onko tuossa määritelty mitä kasviksia saa syödä? Mietin vaan, että voi rupee salaatit, tomaatit ja kurkut tässä vaiheessa vuotta kyllästyttämään kun ne ei paljoo miltään maistu… Ja aika kalliitakin ne taitaa nyt keväällä olla. Kun sanoit, että on kauppalasku noussut niin oletko miettinyt pakastevihannesten käyttöä? Nehän on tosi edullisia ja saat kotimaisia 🙂

  1. Rebecca R: Sun puheissasi voi olla hyvinkin perää! Mä juon muutoinkin aika hyvin ja nyt entistä paremmin, joten ehkä näin on. Keskikroppa kuitenkin tuntuu kevyemmältä, joten ei tosiaan hullummin ole asiat. Toki sen painon on pudottava jossain vaiheessa, mutta aion malttaa. :)<br />
   <br />
   On kasviksillekin rajoitukset, mutta ihan laaja kirjo niitäkin on. Itse tykkään eniten kurkusta, tomaatista ja salaatista. Niistä saa maukkaan lisän lautaselle, kun maustaa öljyllä, suolalla ja pippurilla. Muut vihannekset usein ostankin pakasteina, niissä on vitamiinitkin paremmin säilössä, kun ovat tuoreeltaan pakastettu eivätkä ole matkanneet tuoreina maailman ääristä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *