Puulaatikoista hylly eteiseen

Uuden kodin eteinen -postauksessa marraskuun lopulla esittelin eteiseen tekemääni säilytysjärjestelmää. Laitoin muualta kodista paikkaa löytämättömän hyllykön eteisen naulakkosyvennykseen tuomaan säilytystilaa. Tiesin jo silloin, että järjestely ei olisi ikuinen, sillä vaikka naulakko mahtui hyvin syvennykseen ja toimi suhteellisen hyvin, ei se mielestäni kuitenkaan istunut visuaalisesti siihen aivan täydellisesti. Nyt sain eteiseen mieluisamman ratkaisun, kun ostin ystävältäni valkoisia puulaatikoita. Laatikoista muodostin hyllykön, johon mahtuu tärkeimmät tavarat. 

whiteandfresh0590.jpg

whiteandfresh0591.jpg

Kaksi laatikkoa laitoin vaakasuunnassa päällekkäin ja yhden pystysuunnassa. Syvyyssuunnassa tilaa jää vielä käyttökengille. Hyllyllä on niin sanottu nippelilaatikko, aurinko- ja silmälasit ja alahyllyllä tennarit sekä pieni kori pipoille ja hanskoille. Laatikoiden päälle saa aseteltua muutaman laukun. Takit mahtuvat olemaan toisessa reunassa, kun yksittäinen laatikko ei tule kovin korkealle.

whiteandfresh0612.jpg

whiteandfresh0604.jpg

whiteandfresh0594.jpg

whiteandfresh0608.jpg

Puinen penkki on omalla paikallaan kuten ennenkin. Siinä on paikka valaisimelle ja käytössä olevalle laukulle (tällä hetkellä mukana seikkailee New Yorkista ostettu Victoria’s Secretin laukku). Penkin alla säilytän kierrätykseen meneviä lehtiä, mainoksia yms. Eteiseen ei nyt muuta muutosta tässä vaiheessa ole tulossa, ehkä myöhemmin. Ensin täytyy yrittää saada muu osa kotia ajantasalle, hieman karsia ja erityisesti selkeyttää tavaroiden säilytyspaikkoja. Näistä on tulossa juttua varmasti projektin edetessä, joten palaillaan niihin sitten! 🙂

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *