Valmiina jouluun

Aika kulkee siivillä ja erilaiset valmistelut vievät aikaa siitä huolimatta, ettei itse varsinaisesti järjestä koko joulua. 😉 Pakko myöntää, että aikaa on kulunut paljon netti-tv:n parissa uutta lempparisarjaa tuijotellessa. Senkin ajan olisi voinut käyttää johonkin? No ei vaineskaan, mitä vähemmän stressaamista ja höseltämistä sen parempi. Joululahjat on hankittu, ruokaa ja muita tykötarpeita on ostettu joulupyhien ajaksi ja sainpa jopa imuroituakin. Sen kummempia joulusiivouksia en aio suoritella. Kotikin odottaa kevyellä varustuksella joulua; ainoastaan joulukukkia olen hankkinut ja ne riittävät minulle vallan mainiosti tänä vuonna. Vähän vielä kynttilöitä sytyttelen palamaan ja se on siinä. <3

Lidlistä ostin tällaisen super ihanan joulukukka-asetelman, joka on rakennettu havuista ja orkidean oksista. Todella kaunis! Ostin myös purkin, jossa on kolme hyasinttia ja nekin ovat avautumassa ihan näillä näppäimillä.

whiteandfresh0458.jpg

whiteandfresh0372.jpg

whiteandfresh0373.jpg

whiteandfresh0385.jpg

whiteandfresh0439.jpg

whiteandfresh0419.jpg

Nyt on aika rauhoittua joulunviettoon. Illalla lähdemme käymään isän ja veljieni haudoilla, ja huomenna suuntaan viettämään isoa perhejoulua ystäväperheeni luokse. Joulupäivän vietämme äitini kanssa täällä minun luonani. Edessä on taatusti monia mukavia hetkiä ja toivottavasti pal-jon lepoa.

Ihanaa ja iloista joulua kaikille! <3 <3

 

11 kommenttia “Valmiina jouluun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *