Talviterassi

Talvikausina parvekkeellani on yleensä callunoita, mutta tänä vuonna halusin jotain muutakin, sillä nyt minulla on ihan oma terassi. 🙂 Ostin callunoiden seuraksi kiinankatajan. Laitoin toisen callunoista vanhaan maitotonkkaan ja tonkan jakkaralle. Kataja pääsi toiseen viime keväänä ostamaani keltaiseen puulatikkoon. Parveketuolit tekstiileineen ovat samoin kuin edellisen kodin parvekkeella. En tiedä, mitä kevät tuo tullessaan terassille, mutta ehkä sitä voisi yrittää jotain uutta keksiä. 🙂

whiteandfresh9891.jpg

whiteandfresh9880.jpg

whiteandfresh9885.jpg

whiteandfresh9883.jpg

whiteandfresh9898.jpg

whiteandfresh9881.jpg

Onko teillä kokemusta katajista, ja jos on, oletteko saaneet niitä miten hyvin kestämään?

Mukavaa torstaita, se on pian viikonloppu! <3

6 kommenttia “Talviterassi

  1. Pööh, mulla on katajat aina kuolleet ruukkuun. Keväällä kun ruukku on jäässä mutta ilman lämpö riittää siihen että kataja alkaa yhteyttää, ne ns. pakkaskuivuu. Tätä voi yrittää estää vetämällä varjoverkkoa katajaan sitten kun aurinko alkaa lämmittää. Mut mulla ei toimi muu kun kaivan ne maahan syksyllä. Toivottavasti sulla on parempi onni! Kiva tilava terassi, tuonne mahtuisi pieni ruokaryhmäkin? Onko tuo taivasalla vai löytyykö kattoa?

    1. Millis: No mä vähän kans pelkään, että tuo kuolee viimeistään keväisten kelien tullessa. 😉 Yritän kuitenkin tehdä oikeanlaisia hoitotoimenpiteitä. Saas nähdä kuin käy. Terassi on ihan tilava, muttei ruokaryhmälle oikein löydy tilaa, sillä katos loppuu kutakuinkin tuon katajan kohdalle. Kataja siis vielä on katoksen alla, mutta siitä alkaakin sitten katoton alue. Ruokaryhmän tai jotain vastaavaa voisi laittaa toki tuolien ja pöydän tilalle, mutta mietin myös, tulisko sitä kuitenkaan käytettyä. 🙂

    2. No jos lökötuolin ja ruokaryhmän välillä pitää valita, valitsen aina lökötuolin 😄

  2. Kaunis ja viihtyisä terassi.Katajilla varmaan sama,kuin tuijilla.Pitäisi syksyn tullen istuttaa maahan.Pakkasella juuret jäätyvät ruukussa.Tosin jos talvet alkavat olla näin leutoja,ehkä selviää kevääseen…

    1. Nanna: Kiitos! 🙂 Harmi, kun maahanistutusmahdollisuutta ei ole, muutoin varmaan olisin niin tehnyt. Täytyy kokeilla tällä tavoin ruukkukokemuksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *