Ostokset Tuomaan markkinoilta

Tarjolla olisi nyt keinovalokuvia Tuomaan markkinoilta tekemist√§ni ostoksista. ūüėČ

Kävimme eilen tutkailemassa markkinoita ja pidin niistä viime vuotisia enemmän. Tosin tänä vuonna kävimme pimeän aikaan eikä ihmisiäkään ollut torin täydellistä vaikka kauniin sään vuoksi olisi saattanut toisin olettaa. Olisi toisaalta ollut mielenkiintoista olla paikalla aamupäivälläkin, kun yli tuhannen henkilön kuoro lauloi Finlandia-hymnin Senaatintorilla, jossa Tuomaan markkinatkin on.

Rakastan palavasti villasukkia ja jo viime vuonna yritin markkinoilta l√∂yt√§√§ mieleisi√§, mutta l√∂ysin ne vasta t√§n√§ vuonna. N√§m√§ sopivat t√§ydellisesti kotivaatteisiinikin, jotka ovat p√§√§osin mustia ja harmaita. ūüôā

whiteandfresh0256.jpg

whiteandfresh0245.jpg

whiteandfresh0246.jpg

whiteandfresh0270.jpg

Ostin myös käsitellystä saarnipuusta valmistetun pussinsulkijan. Olen pidemmän aikaa ollut vailla kunnollista pussinsulkijaa ja tähän mennessä olen sulkenut kahvipaketin pyykkipojalla. Tämä uusi nipsu on ihanan vähäeleinen ja pidän kovasti siitä, että se on ajatuksella käsin valmistettu. Näin uutena se tuoksuu myös hieman tervalta. Nuuhkis!

Ostin my√∂s pari l√∂rtsy√§, toisen omenahillolla ja toisen vadelmahillolla. Harvemmin ostelen mit√§√§n, mutta nyt herahti vesi kielelle ja piti kokeilla. ūüôā

whiteandfresh0254.jpg

whiteandfresh0272.jpg

Oletteko te käyneet Tuomaan markkinoilla tai oletteko menossa? Markkinat ovat Senaatintorilla ja avoinna vielä 22.12. asti. 

Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Ostokset Tuomaan markkinoilta

  1. M√§ en ole (muistaakseni) koskaan ollut Tuomaan markkinoilla, vaikka kovasti siell√§ haluaisin k√§yd√§ joulufiilist√§ katselemassa ūüôā Ei vaan t√§√§lt√§ kaukaa tule l√§hdetty√§ pelk√§st√§√§n markkinoiden takia…. Kivann√§k√∂iset sukat olet ostanut!

    1. Jossu: M√§ olen ihan rakastanut n√§ihin sukkiin. ♥ M√§ uskon, ett√§ muuallakin Suomessa on tosi hyvi√§ markkinoita. Onhan se tosin jotenkin oma juttunsa, ett√§ p√§√§kaupungissa keskell√§ city√§ on, mutta uskoisin silti muualtakin l√∂ytyv√§n kivoja. M√§ haluaisin kovasti jonnekin ulkomaille joulutoreilla k√§ym√§√§n, varmaan ihan eri meininkin. Ja ai vitsi, jos olisi lunta… kunnon lis√§tunnelmaa!

  2. Hauskat ostokset! Mä niin tarviin kans villasukat, kun ei oo äitii enää kutomassa!!

    1. S: Villasukat on vaan niin ihania ♥ Mun t√§ytyy kans ite ostella, kun ei ole juurikaan tekij√∂it√§ l√§hipiiriss√§. Onneksi niit√§ aina l√∂ytyy jostain; kirppareilta ja markkinoilta esimerkiksi. ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *