Loppuneet kosmetiikkatuotteet: marraskuu 2015

Marraskuussa loppui viisi kosmetiikkatuotetta. 

whiteandfresh6269.jpg

Miedon mintun makuinen Colgaten hammastahna – Jo tutuksi tullut tuote, joka toistaiseksi on vakikäytössä.

Babé Soothing Micellar Gel* – Sopi hyvin kasvojenpuhdistukseen atooppiselle iholleni ja hoiti puhdistuksenkin varsin mallikkaasti. Apteekkikosmetiikasta pitäville voin suositella.

Eucerin Repair Foot Creme – Karbamidin takia käytin tätä jossain vaiheessa jopa kasvoillani, kun otsa täyttyi keratosis pilaris -tyyppisistä näpyistä. Sittemmin olen käyttänyt tätä ihan varsinaiseen tarkoitukseensa ja hoitaa kyllä hommansa hyvin.

Foreverin Aloe Lips huulivoide – Toimi kyllä, mutta en pitänyt sen koostumuksesta. Tuntui jotenkin, että olisi hävinnyt huulilta pois nopeasti. Olen kyllä kuullut, että tällä huulirasvalla on tosi vankka fanijoukko, joten suosittelen kokeilemaan, jos etsinnässä vielä on oma luottohuulirasva. 🙂

Batisten kuivashampoo – Tästä on tullut ehdottomasti päivittäis- ja viikottaiskosmetiikkatuotteideni vakituote. Poistaa rasvaisuuden tunteen hiuksista ja päänahasta tosi hyvin, antaa hieman struktuuria ohuille hiuksille ja bonuksena tuoksuu mielestäni tosi hyvältä. Ehdottomasti jatkoon!

* saatu blogin kautta

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: marraskuu 2015

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *