Elloksen kevät/kesä 2016 lehdistöpäivä

Keskiviikkona kävin kurkistelemassa Aallonkodissa järjestetyssä lehdistöpäivässä, miltä näyttää Elloksen kevään ja kesän 2016 valikoima. Vaatteissa valloittaa valkoinen, mustavalkoinen ja näyttää sinisenkin valtakausi jatkuvan. Kodinsisustuksessa nähdään tuttuja rauhallisia ja maansävyisiä värejä; harmaata, beigeä/ruskeaa, sinistä ja vedenvihreää. Marmori, kullan- ja teräksenvärit ja puu kuuluvat nekin vahvasti arkeen.

whiteandfresh6306.jpg

whiteandfresh6385.jpg

whiteandfresh6316.jpg

whiteandfresh6348.jpg

whiteandfresh6309.jpg

whiteandfresh6335.jpg

whiteandfresh6380.jpg

whiteandfresh6351.jpg

whiteandfresh6363.jpg

whiteandfresh6358.jpg

whiteandfresh6376.jpg

whiteandfresh6377.jpg

whiteandfresh6370.jpg

whiteandfresh6371.jpg

whiteandfresh6372.jpg

whiteandfresh6374.jpg

Erityisesti silmiin osui Elloksen uudet kosmetiikkatuotteet ja pääsinpä jo tuoksuttelemaan Oat Milk -käsisaippuaa, joka oli neutraalin ja pehmoisen tuoksuinen. Täytyypä joskus tutustua tähän kosmetiikka- ja hygieniaosastoon tarkemmin! Mitä mieltä olette Elloksen kevään ja kesän vaate- ja kodinsisustuksen väreistä, tuliko esiin jotain uutta vai mennäänkö aiempien kesien värimaailmalla? Entäpä tämä kosmetiikkapuoli, herättikö kiinnostusta? 🙂

Muistakaahan osallistua Balmuir-kynttiläarvontaan, vielä ehtii! 

Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Elloksen kevät/kesä 2016 lehdistöpäivä

  1. Ihanaa ajatella kevättä tän kaiken loskan keskellä! Kivalta näyttää kevät 2016. 😍

    1. Heidi: Tuolla oli muutenkin tosi kesäinen tunnelma, kun aurinko paistaa porotti kuumasti. 🙂

  2. Näyttää hyvältä ja sävyt ovat ehkä tuttuja viime kesältä, mutta kuosit näyttävät kivoilta. 🙂 Kesä tämän harmauden keskelle näyttää muutenkin kovin houkuttelevalta. :D<br />
    <br />
    Ihanaa viikonloppua!

    1. Jenni: Varsin tuttuja sävyjä tosiaan viime kesältä. Jotenkin tuo vihreä tuolta joukosta herätti hieman mielenkiintoa. Ja tunnelma oli tosi kesäinen, ei olisi heti arvannut, että on joulukuu. 😉 Hyvää itsenäisyyspäivää! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *