Ihana villapeitto Ivana Helsingiltä ❤

Yhteistyö Ivana Helsingin kanssa sattui kreivin aikaan, sillä olen kaivannut sohvalleni jonkinlaista torkkupeittoa – sellaista, joka toisi hieman lämpöä ja kodikkuutta sisustukseen. Valitsin siis empimättä itselleni villapeiton. Nyt saan siirrettyä valkoisen pörrötorkkuni sängylle, jotta makuuhuonekin saisi hieman sitä samaa kodikkuutta. 

whiteandfresh5867.jpg

whiteandfresh5854.jpg

Heart of Gold -peitto on 100 % puhdasta uutta villaa eli kylminä iltoina lämmittää taatusti mukavasti. En ihan tiennyt, mitä peitolta odottaa, kun sen tilasin. Sivuilla kuva on mustavalkoinen ja teksti kertoo peiton olevan harmaa. Kun avasin peiton paketista ja sain sen sohvalle, olin kuitenkin todella tyytyväinen! Peitto sopii vaaleaan ympäristöönsä kuin nenä päähän ja tuo juuri sitä tunnelmaa, mitä kaipasinkin olohuoneeseen. Harmaa-musta (tummanharmaa?) peitto isoilla sydänkuvioilla on tuotekuvan graafisuudesta poiketen rauhallinen ja yksinkertaisen kaunis. <3

whiteandfresh5871.jpg

whiteandfresh5858.jpg

whiteandfresh5865.jpg

whiteandfresh5870.jpg

Ivana Helsinki on minulle entuudestaan tuttu, mutta lähinnä vain lehtien tilauslahjojen muodossa. Niissähän on usein erilaisia kasseja ja pussukoita, joiden kuosi on Paola Suhosen käsialaa. Itselläni on itse asiassa useamman vuoden ajan ollut perhoskuvioinen nylon-weekender, varsin näppärä monenlaiseen kassitarpeeseen. Nyt olen uuden ja ihanan Heart of Gold -kokoelman villapeiton onnellinen omistaja. Kannattaa käydä kurkistamassa Ivana Helsingin valikoimaa, siellä on vähän jokaiselle jotain; vaatteita, kodintekstiilejä ja -tarvikkeita sekä asusteita ja aivan ihana Moomin by Ivana Helsinki -mallisto! Mekkoja ja neuleita katselin hieman sillä silmällä, löytyy väriä ja kuviota eikä varmasti voi kutsua tylsäksi. 🙂 

Jos liikutte loppuvuoden ja tammikuun aikana Kauppakeskus Itiksessä, niin käykää ihmeessä piipahtamassa Tallinnanaukion sisäänkäynnin vieressä sijaitsevassa Ivana Helsinki Pop-Up Shopissa!

 

Yhteistyössä Ivana Helsinki / Postaus sisältää mainoslinkkejä

8 kommenttia “Ihana villapeitto Ivana Helsingiltä ❤

 1. Ihana peitto. Ne muumivaatteet, olen kuolaillut niistä paria jo pidemmän aikaa… 😀

  1. JonnaH.: Ovat kyllä tosi herkullisen näköisiä, sitä vaan ehkä joutuisi aika pitkälle pois mukavuusalueeltaan, jos laittaisi Muumivaatteen päällensä. Mut eiks se oo niin, että mukavuusalueen ulkopuolella vasta elää ja kokee? 😉

 2. Oi mikä yhteistyö! 🙂 Niin kaunis viltti, että. Nauti! T. Nimim. Vilukissa koko ajan viltin alla

  1. Silja Maaria: Siis tää oli täydellinen ajoitus ja peittoonkin oon tosi tyytyväinen! 🙂

 3. Just kannoin samanlaisen peiton Sellon pop-up kaupasta kotiin. Sinne jäi vielä muutama tätä ja paria muutakin väriä. Eikä ollut hinnalla pilattu :)<br />
  Pitää mennä vielä paremmalla ajalla tutkimaan ne vaaterekitkin läpi.

  1. PaulaKoo: Ihanaa! Oletko tykännyt peitostasi? Itse olen tykännyt, se antaa kivasti tunnelmaa sisustukseen, on tällä hetkellä sohvalla istuinsuojana. 🙂

  2. Olen pitänyt peitosta ihan hurjasti! Juuri sopivan paksu ja jämäkkä, nyt kun on tullut muutama ilta sen alla lämmiteltyä. 🙂 Ja onhan se myös aika kauniskin!

  3. PaulaKoo: Kiva kuulla, että sinäkin tykkäät! 🙂 Onhan se kova juttu, että on ihan kunnon villaa eikä mitään akryylipuppua. Ja mä edelleen jaksan olla tosi tyytyväinen siitä, että tuotekuvan väritys ei pitänytkään paikkaansa; tää meinaan on tosi kivan värinen. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *